woensdag 16 december 2009

Mc.Dreamy & Mc. Steamy.

Vandaag heb ik weer eens een layout gemaakt in plaats van de achterstand wegwerken van mijn December Daily..... Ik kan er niets aan doen, ineens zat het idee voor deze layout in mijn hoofd en dus ben ik er gisteren aan begonnen en wilde deze eerst afmaken. Heel veel tijd om te scrappen is er vandaag niet. We hebben gisteren de tweede griepprik gekregen en Cas had daarvan vannacht behoorlijk koorts (39.3) en daarom heb ik hem vandaag lekker thuis gehouden. Maar met twee jongens om me heen, kom ik echt niet aan scrappen toe behalve als ze, zoals nu, even in bed liggen.Vandaag de
ze redelijk rustige en simpele layout gemaakt. Ik vind ook dat een layout niet te druk moet zijn, want dat trekt de aandacht van de foto weg en de foto, dat is nog steeds waar het om gaat bij mij. Het papier dat ik heb gebruikt is van Basic Grey - Boxer ("Skinny jeans" en "Wide tie") en een strookje stippeltjespapier uit de paperpad van Little Yellow Bicycle " traveler". Het ruitjespapier is van Melissa Frances . De titel heb ik met Sure Cuts a Lot uitgesneden uit rood, oranje en roze cardstock (letters: lettertype Haettenschweiler, &-teken lettertype "Impact"). Het papier van Melissa Frances heb ik gebruikt om de foto te matten en aan de onderkant is een heel stuk overgelaten om de titel en de journaling op te printen. Met een zwarte stift heb ik het papier aan drie kanten voorzien van een stippellijntje. Als laatste heb ik een Prima Say it in Crystals ornament opgeplakt.

Tot zover weer mijn creatieve uitspatting van vandaag!
Liefs Nicole

6 opmerkingen:

 1. Heel gaaf Nicole! Die titel is echt geweldig gevonden. En ben het met je eens, zowel wat betreft de aandacht voor de foto als je twee mooie mannetjes. ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Een titel ik moest echt wel even lachen erg leuk verzonnen en een leuke lo!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat een leuke titel, misschien ga ik hem nog wel eens van je liften voor mijn mannetje. Ik ben al een paar keer op je blog geweest en vind dat je leuke dingen maakt. Ik heb me aangemeld als volger en kan zo je nieuwe scrapsels snel zien.

  Groetjes Angelique

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat een leuke lo en wat een grappige titel, past wel helemaal. Ik heb altijd zo'n moeite met de titel.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. geweldige titel!! wat zullen die jongens lachen later als ze dit lezen! zie het helemaal voor me!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Hihi Nicole, ik vind de LO helemaal prachtig maar de titel doet er absoluut niet voor onder. Geweldig!!

  BeantwoordenVerwijderen