dinsdag 22 december 2009

December Daily: 21 december

Dat was een latertje gisterenavond (of moet ik zeggen vroeg in de nacht). Ik zat zo heerlijk te scrappen dat ik niet doorhad dat het ineens al half 1 was toen mijn DD-pagina van 21 december af was.
Gelukkig hebben de jongens ons vanmorgen lekker tot half acht laten slapen! Zie hier het resultaat van dat latertje:

21 december - de blanco pagina:
Gebruikte materialen:
Designpapier van Little Yellow Bicycle - 25 Days of Christmas " Frosty Reindeer". De randen van de bladzijden zijn met de hoekpons afgerond.
Het cijfer 21 is gemaakt zoals uitgelegd in het blogbericht "December Daily: 01 december."21 december - de pagina met foto's en journaling:
Cas had vandaag een kerstlunch op het kinderdagverblijf en daar heb ik de leidsters geholpen. Kon ik gelijk wat leuke foto's maken voor mijn DD ;-). Onderweg naar het KDV liep ik langs een plek met hele mooie lange ijspegels, een foto daarvan heb ik op de rechterpagina verwerkt. Onder de foto een stempel met de tekst "Winter Wonderland" (klik hier). Deze stempel heb ik met zwarte inkt op wit cardstock gestempeld, op maat gesneden en de randen ook nog eens met zwarte inkt bewerkt. Onderaan de pagina heb ik twee blauwe brads in de vorm van sneeuwvlokken bevestigd.
Op de linkerpagina dus een foto van de kerstlunch (ik heb het gezicht van het kindje naast Cas even onzichtbaar gemaakt omdat ik niet weet of die ouders het wel OK vinden dat er zomaar een foto op internet staat), onder de foto heb ik de journaling op wit cardstock geprint en op maat gesneden. De randen van het cardstock heb ik bewerkt met zwarte inkt. De tekst boven de foto " Memories are delightful little things" is een digitale stempel van Ali Edwards - Remember WordArt (klik hier). Deze heb ik op een printbare transparante sheet geprint en vervolgens op het designpapier geplakt met lijmspray.
Verder heb ik nog drie brads bevestigd van S.E.I. - primary rhinestone brads.


Onlangs heb ik bij designerdigitals.com een heleboel digitale stempels van Ali Edwards aangeschaft. Ze zijn niet duur en ik vind ze zooooo ontzettend gaaf om te gebruiken!

De kinderen liggen allebei te slapen, die waren ontzetten moe na het uitje naar SeaLife, dus ik ga nog even verder met mijn DD. 22 december gaat over het doen van de kerstboodschapppen (jemig wat had ik veel boodschappen!) en uiteraard gaat 23 december, vandaag, over ons uitje naar SeaLife. Zodra deze klaar zijn, blog ik weer!
Liefs Nicole


3 opmerkingen:

 1. Wat een prachtige pagina's weer en wat attent dat je het gezichtje onherkenbaar gemaakt hebt er zijn indedaad ouders die er niet van gediend zijn. Ik vind de foto van die ijspegels ook prachtig.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. ze zien er weer mooi uit, prachtig werk!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik kan het wel blijven zeggen, ik vind het een prachtig mooi album worden! Enn ondanks dat je meerdere papierlijnen en merken gebruikt, is het toch echt een geheel, knap ;)

  Liefs, Marije

  BeantwoordenVerwijderen