dinsdag 8 december 2009

December Daily: 08 december

08 december - de blanco pagina:
Gebruikte materialen:
Designpapier Bo Bunny- St. Nick Collection " Holly Berry", kleine sterren van Creamotion-Photoframes en daarom heen heb ik rood borduurzijde van DMC gewikkeld. het cijfer is gemaakt zoals beschreven in het blogbericht "Decembe
r Daily: 01 december".

08 december - de pagina met foto's en journaling:
Vandaag heb ik van twee "gebeurtenissen" foto's gemaakt en daar journaling bij geschreven. Op de linkerpagina van Cas die weer een nieuw "groeistreepje" op de muur van zijn slaapkamer heeft, op de rechterpagina foto's van mezelf nadat ik mezelf een nieuwe coupe heb geknipt.
Als extra aankleding op de linkerpagina heb ik drie bards gebruikt van Kaiser Kraft - Offshore Epoxy brads en heb ik een stukje "Gaffer Tape - Meetlint" van 7 Gypsies langs de rand geplakt. Op de rechterpagina heb ik een "Rhinestones Curved Arrow" van Kaiser Kraft gebruikt en een rode clip. De journaling heb ik op witte cardstock geprint, op maat gesneden en daarna de randen met zwarte inkt bewerkt.

Tot zover weer vandaag!
Liefs Nicole

4 opmerkingen:

 1. Dat ziet er weer leuk uit.. Kan alleen je kapsel niet zo goed zien..

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik vind hem echt weer mega gaaf !!!

  Eigenlijk wil ik dit ook gewoon eens doen in een andere maand van het jaar...

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat ziet het er weer mooi uit

  gr hetty

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik wil even laten weten dat ik altijd met heel veel plezier je weblog lees. Wat ben jij lekker productief zeg! En je houdt je aan je todo lists, dat is nieuw voor mij ;) Leuk, ga zo door en ik blijf je zeker volgen!!

  Liefs, Marlies

  BeantwoordenVerwijderen