maandag 21 december 2009

December Daily: 19 en 20 december

Ik ben weer even aan de slag gegaan met mijn december daily, met als resultaat:

19 december - de blanco pagina:
Gebruikte materialen:
Deze pagina is gem
aakt van designpapier van Teresa Collins - 'tis the season "'tis the season". De rechterpagina heb ik eerst op maat gesneden uit het stipjesgedeelte van dit papier en er is een tab gemaakt. Daarna heb ik de strook "Christmas memories" op maat gesneden en langs de rechterkant op de pagina geplakt. Het cijfer 19 is gemaakt zoals uitgelegd in het blogbericht "December Daily: 01 december".


19 december - de pagina met foto's en journaling:
Op de linkerpagina een kleine fotocollage van het kerstdiner met onze vriendenclub. Het was een zeer gezellige avond en dus vond ik de journaling stempel "days like these make me smile" wel een juiste
stempel om op de pagina te verwerken. De stempel is een digitale stempel van Ali Edwards (this is the day WordArt, klik hier). De journaling is geprint op wit cardstock en onderaan de journaling zitten drie rode brads van BoBunny (Holly Icandy Brads). Op de rechterpagina nog twee foto's van Cas in de sneeuw. Op de bovenste foto is eendigitale stempels verwerkt met de tekst "Sleigh Riding", gemaakt door Jolanda (klik hier). Verder zit er op onderaan de pagina een bedeltje van een kerstlaars en op de cijfercirkel zit een sticker die ik van een mini circle tab "Love" van Making Memories heb afgesloopt.20 december - de blanco pagina:
gebruikte mate
rialen:
Designpapier Little Yellow Bicycle - 25 days of Christmas "Green Tapestry". Het cijfer 20 is gemaakt zoals uitgelegd in blogbericht "December Daily: 01 december".20 december - de pagina met foto's en journaling:
De hele zondag heeft het hier gesneeuwd. Wij zaten te wachten tot de sneeuw op zou houden zodat we naar buiten konden, maar toen het om 3 uur nog niet opgehouden was met sneeuwen, zijn we met Cas toch maar naar buiten gegaan. Vandaag dus weer een fotocollage van Cas in de sneeuw.
Alle foto's zijn op maat geprint en de randen van de foto's bewerkt met zwarte inkt. De tekst " Dashing through the snow" is een stempel van Verve Stamps (klik hier). Onderaan de linkerpagina zit een pearl-swirl van het merk ZvACreative. Op de rechterpagina is de journaling geprint op wit cardstock en de randen van het witte cardstock zijn bewerkt met zwarte inkt. Tussen de bovenste twee foto's links op deze pagina zit een metal tag van Making Memories uit de Falala-collectie. Onderaan op de journaling zit een hulstblaadjes-brad van het merk Papermania "Holly Brads".

Vanavond ga ik nog de pagina maken van 21 december en dan ben ik eindelijk weer bijna bij! Morgen zijn we allevier lekker thuis, dus van scrappen zal wel niet veel komen. Er staat nu in elk geval op de planning dat we morgen naar SeaLife in Scheveningen gaan.
En..... ik heb vandaag kaartjes gekocht voor het Kerstcircus in Den Haag. Eerst kerstdag is onze eerste kerst met z'n viertjes en dan wilden we iets leuks gaan doen. Ik ben benieuwd hoe lang Cas het volhoudt om naar het circus te gaan. De voorstelling duurt namelijk 2½ uur, maar daarover natuurlijk meer in mijn December Daily op 25 december!

Liefs Nicole

4 opmerkingen:

 1. Ontzettend leuk weer. En het wordt ook zo'n mooie eenheid je album. Afwisselend, maar toch in één stijl!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een pracht boek wordt dat zeg!!

  Liefs, Marije

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Prachtig en zo knap dat je dit volhoudt!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Je boekje is echt met de dag leuker aan het worden,
  heeft echt een perfect december sfeertje..

  BeantwoordenVerwijderen