maandag 7 december 2009

December Daily: 05, 06 en 07 december

Ik heb een drukke scrap-ochtend achter de rug, maar ik ben weer helemaal bij!

05 december - de blanco pagina:
Gebru
ikte materialen:
Pagina links: transparante sheet van Teressa Collins - Transparancy Home Notebook. Het cijfer 5 is gemaakt zoals uitgelegd in het blogbericht "December
Daily: 01 december". Pagina rechts: designpapier van My Minds Eye uit de collectie " Be Merry", digitale stempel " Timmy Stocking".

05 december - de pagina met foto's en journaling:
Op de linker
pagina heb ik foto's verwerkt van ons bezoek met de jongens aan de oma van Arjan ("over-oma" Renée), op de rechterpagina zijn foto's verwerkt van pakjesavond. De journaling op beide pagina's is geprint op wit cardstock.06 december - de blanco pagina:
Gebru
ikte materialen:
Designpapier Magnolia - Under the Mistletoe " Green Christmas Plaid", digitale stempel Ali Edwars-Holiday WordArt, geprint op Bazzill Kraft Cardstock. Het cijfer 6 is gemaakt zoals uitgelegd in het blogbericht "December D
aily: 01 december".


06 december - de pagina met foto's en journaling:
De journaling
is geprint op wit cardstock, de foto's zijn aan de randen met zwarte stazon-inkt bewerkt en daarna op wit cardstock gemat. Onderaan de rechterpagina zijn 3 cardstock stickers geplakt (van de merken October Afternoon en Little Yellow Bicycle), tussen de twee foto's is een groene brad van CreaMotion bevestigd.

07 december - de blanco pagina:
Gebruikte m
aterialen: Wit cardstcok, designpapier Wassail van Basic Grey, digitale stempel Ali Edwards-Holiday WordArt geprint op Bazzill Kraft Cardstock. Het cijfer 7 is gemaakt zoals uitgelegd in het blogbericht " December Daily: 01 december".

07 december - de pagina met foto's en journaling:
Gisterenavond hebben we met de jongens een fotoshoot gedaan voor de kerstkaar
ten van dit jaar. We hebben een heleboel leuke en grappige foto's, waarvan er hier 4 zijn gebruikt op de pagina's. Uiteraard zijn deze foto's niet dé foto voor de kaart geworden. De foto's zijn aan de randen bewerkt met zwarte inkt en vervolgens op het witte cardstock geplakt. De journaling is geprint op wit cardstock, de kerstmutsen zijn merkloze brads die ik ooit eens ergens heb gekocht, onderaan de linkerpagina is een embellishment van Making Memories "Falala collection" bevestigd.


De officiële kerstkaartfoto zit in deze envelop, die ik op de binnenkant van de kaft van mijn DD heb geplakt.

Tot zover w
eer,
Liefs Nicole

1 opmerking:

  1. Wauw wat ziet alles er toch super mooi uit, Ben gelijk volger geworden je mag bij mij ook komen kijken als je wilt

    gr hetty

    BeantwoordenVerwijderen