vrijdag 4 december 2009

December Daily: 04 december

04 december - de blanco pagina:
Gebruikte materialen:
De linkerpagina is de achterkant van de envelop gemaakt van Bazzill Kraft Cardstock (zoals uitgelegd in het blogbericht " December Daily: 03 december"). De rechterpagina is een transparant van Teresa Collins. Het cijfer 4 is gemaakt zoals uitgelegd in het blogbericht "December Daily: 01 december".04 decem
ber - de pagina met foto's en journaling:
Vandaag heb ik gedaan wat ik de laatste maanden (sinds mijn zwangerschapsverlof) zoveel heb gedaan, namelijk scrappen en muffins gebakken. Op de kaart in de bruine envelop zit de journaling geplakt (geprint op wit cardstock) en de foto is eveneens gemat op wit cardstock. Beiden zijn aan de randen bewerkt met zwarte inkt.
Tussen de jo
urnaling en de foto zitten twee "phototurns" met een brad vastgemaakt en bovenaan de pagina zit een paperclip bevestigd.
Omdat ik morgen een dag verwacht met veel foto's zullen de foto's ook op de transparante pagina worden geplakt en dat is natuurlijk niet zo mooi als je de witte achterkant van de foto's daardoor heen ziet. Ik heb dus achter de transparant een stuk designpapier van BoBunny op maat gemaakt. Deze zit nu nog los (omdat ik morgen de maten nog nodig heb voor de foto's) maar wordt morgen met lijmspray aan de transparant geplakt.
Verder heb ik ook hier de foto gemat op wit cardstock en de journaling op wit cardstock geprint en de regels uitgesneden en als losse regels op de pagina geplakt. De kerstboom is van Basic Grey (Bling it Tree Ivy)

Liefs Nicole

3 opmerkingen:

 1. Ik vind het een heel lief, schattig en mooi verzorgd boekje.
  De teksten er bij zijn leuk om te lezen echt heel knap gemaakt met veel liefde!

  Je blog ziet er mooi uit, ik ga je zeker volgen!
  En....jij mij ook??

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een prachtig boekje wordt het Nicole,het ziet er schitterend uit. Mijn complimenten.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Dat ziet er weer leuk uit en je blog ziet er ook mooi uit!!

  BeantwoordenVerwijderen