zondag 29 mei 2011

Familiereünie 2011

Mijn moeder komt uit een heel groot gezin, zij had 17 broers en zussen. Inmiddels is de familie uitgegroeid tot meer dan 180 personen (ooms, tantes, (achter-) neven en (achter-) nichten) en de meesten daarvan wonen allemaal in het oosten van Nederland en ik zie ze dus nog maar weinig.
Eens in de 5 jaar wordt er een familiereünie georganiseerd door één van de kinderen van mijn opa en oma en dit jaar was er weer een reünie.

De reünie werd gehouden in Appelscha in attractiepark Duinen Zathe en daar zijn we gisteren de hele dag geweest. Het attractiepark is leuk voor zowel jong als oud, er zijn diverse attractie voor kinderen in alle leeftijden en voor de ouderen is er ook nog een casino.
Cas en Olivier hebben het enorm naar hun zin gehad in de diverse attracties en ze zijn ontzettend veel op stap geweest met Tim en Bette en soms gaf dat Cas net het zetje dat hij nodig had om iets te doen. Zo kon Bette op de trampolines echt heel goed salto's maken en Cas vond dat hij dat net zo goed kon, al waren het bij hem meer koprollen op de trampoline.


Cas is wel 100x in de draaimolen geweest, maar als je hem vraagt wat hij het allerleukst vond, dan zegt hij "de waterglijbaan".
Die waterglijbaan was een hoge glijbaan waar je in bootjes vanaf mocht. De eerste keer dat wij daar kwamen, was Arjan net met Olivier naar ons hotel voor het middagslaapje van Olivier. Ik was dus blij dat Cas tegen mij zei dat hij het maar eng vond, maar nadat Tim en Bette er vanaf waren geweest


zei Cas tegen mij
"mamma ik wil met jou". Ik had nog aan Cas gevraagd of hij met Jean Paul wilde, maar nee...... hij wilde persé met mij. Ik heb me dus maar over mijn angst heen gezet en ben de eerste keer met Cas van de waterglijbaan af gegaan. Ik moet zeggen; ik vond het eigenlijk ook wel geweldig! Na die eerste keer wist Cas niet van ophouden en dus is hij nog met Jean Paul en later twee keer met pappa van de waterglijbaan geweest en hij had nog wel veel vaker willen gaan.Voor Olivier was er natuurlijk veel minder te doen. Hij vond het allemaal nog een beetje eng en is dus eigenlijk alleen maar in de speeltuin geweest en verder heeft hij lief overal naar gekeken, naar aandacht heeft hij genoeg gekregen van zijn neef en nicht en natuurlijk van opa en oma.
Helaas heb ik weinig tijd gehad om bij te kletsen met neven en nichten die ik al zo lang niet had gesproken. In het park kwam ik mijn nichtje Sophie tegen en die zei al tegen mij "de mensen met kleine kinderen hebben weinig tijd om bij te kletsen" en dat was ook zo. We zijn de hele dag bezig geweest met Cas en Olivier. Nou ja, dat mocht de pret niet drukken, het was in elk geval een heerlijk dag met weer veel foto's om te scrappen.

Liefs Nicole

6 opmerkingen:

 1. Wat een mooie foto's
  Zeker weer veel scrapvoer..
  Zo te zien is het een leuke en gezellige dag geweest

  BeantwoordenVerwijderen
 2. O, wat een leuke foto's Nicole. Leuke scraponderwerpen. Je bent wel weer effekes bezig als ik het zo zie.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat grappig, Duinenzathe is vlakbij voor mij :) Daar ging ik als kind al naar toe en dat was altijd feest. Nu kan ik er met mijn eigen kids naar toe! Mooie foto's, een zeer geslaagde dag zo te zien!Scrap-ze ;)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Dat ziet er gezellig uit.. Succes met het scrappen van de foto's

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Dat ziet er heel gezellig uit...wat gaaf om zo'n grote familie te hebben...jij hebt altijd wel een scraponderwerp!!
  Groetjes Jolande

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ohhh wat een grote familie !!!!
  Een reünie met een grote familie is altijd zo gezellig en wat een geweldig leuke foto's van een mooie dag.

  BeantwoordenVerwijderen