vrijdag 20 mei 2011

Project Life 2011 : week 19

Omdat ik nu een andere baan heb gevonden, zijn we in week 19 druk bezig geweest met het maken van vakantieplannen.
We hadden al plannen om een tent te gaan kopen, maar hebben daar deze week een definitieve beslissing in genomen en hebben ons deze week uitgebreid laten voorlichten en hebben inmiddels ook een camping geboekt.
de bevestiging van deze boeking heb ik als extra pagina in mijn PL verwerkt. Op de achterkant wil ik nog wat extra informatie over de camping verwerken, maar ik moet me nog verdiepen in de (door Arjan) geboekte camping. Dat is natuurlijk een kwestie van prioriteiten stellen en mijn prioriteiten liggen nu even bij het verven in huis en het scrappen :-)


Liefs Nicole

3 opmerkingen:

 1. Zo leuk hoe je je leven in beeld brengt..gaaf hoor!! Altijd weer grappig om te zien hoe verschillend dat mensen dit doen...je stijl spreekt me erg aan maar ik doe dat dus nooit zo...moet ik denk ik eens een keer gaan proberen..hahaha

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Nicole, fijn dat je weer gaat werken per 1 juni, en heerlijk toch als je voor die tijd de klussen hebt kunnen doen die je al een tijdje had willen doen. probeer de rust in je hoofd vast te houden en je zult zien dan komt het allemaal goed.

  en applaus hoe jij je live in een album aan het vertellen bent, neem mijn petje voor je af.
  super gedaan !!!

  @ bedankt voor je lieve berichtje op mijn blog ! lieve groetjes van Ria S.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ohohhh wat wordt dat album van jou toch mooi, dat is het nu al ! Ik denk dat je een inspiratie bent voor velen ! Ik MOET dit ook gaan doen, haha, volgend jaar dan maar. Als jij nou eens een soort van online workshop opstart ... ik doe mee !

  BeantwoordenVerwijderen