vrijdag 3 juni 2011

De deadline(s)

Tja..... en toen was het ineens (na veel te kort tijd en veel te hard werken) 1 juni, de dag waarop ik van alles en nog wat klaar wilde hebben.
Ik ben erg blij dat ik kan zeggen dat het meeste ook klaar is. De hele benedenverdieping is geschilderd en ook het trapgat naar boven en van de layouts en kalenderpagina's die ik allemaal nog wilde maken, zijn er maar twee op mijn to-do-lijstje van juni terecht gekomen. De rest is allemaal af en die ga ik natuurlijk niet allemaal hier neerzetten, maar ik zal de laatste twee laten zien.

De eerste layout is er eentje van Olivier zijn eerste verjaardag, toen we 's avonds naar het pannekoekenrestaurant zijn gegaan en Olivier voor het eerst van zijn leven een pannekoek heeft gegeten. Daarover gaat ook de journaling. Ik heb alle troep van die layout inmiddels opgeruimd en restjes weggegooid, dus ik kan niet meer zo goed vertellen welke materialen ik allemaal gebruikt heb. Het ornament linksonder is in elk geval een chipboard element "Baroque Trim" welke ik met rode verf heb gekleurd en daarna bewerkt met paperglaze.

De tweede layout zijn een aantal van mijn afvoriete foto's van Olivier en mijzelf. De journaling gaat over hoe het mij toch altijd verbaasd dat Cas en Olivier als broers zo enorm van elkaar kunnen verschillen; dat Cas zowel qua innerlijk als uiterlijk op zijn vader lijkt en dat Olivier qua uiterlijk en qua karakter zoveel op mij lijkt, met een aantal leuke anecdotes over onze gelijkenissen.
Ook hiervan heb ik de "troep" allemaal alweer opgeruimd en dus geen gebruikte materialenlijst. Ach.... behalve wat designpapier is er ook bijna niets gebruikt op deze layout.Nou ik ga nu maar weer eens verder met mijn PL, we hebben een drukke week gehad en ik ga eens puzzelen hoe ik dit allemaal in mijn PL ga verwerken.
Tot later!

Liefs Nicole

4 opmerkingen:

 1. Mooie LO's; leuk met veel foto's!Dat je met alle drukte nog tijd hebt om lootjes te maken!! Petje af hoor. Fijn weekend!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Leuke LO.. Je zal nu wel minder tijd hebben om te scrappen maar jouw kennende komt er genoeg uit je handen

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat heb je weer goed je best gedaan, je hebt een paar mooie LO gemaakt, en de foto's hieronder van de reunie, die zijn ook heel gaaf. en jammer dat je zo weinig tijd had om bij te kletsen, maar zo te zien wel een hele leuke dag gehad !!

  groetjes Ria S.

  BeantwoordenVerwijderen