dinsdag 17 mei 2011

zoveel te doen.......

Ik heb nog zoveel te doen.
Ik schreef het laatst al op Hyves en het is ook echt waar.

Als alles goed gaat, ga ik 1 juni weer werken en daarmee kan ik dan eindelijk een minder leuke periode in mijn leven afsluiten. Het jaar 2011 is voor mij niet zo heel erg leuk begonnen, maar zoals het er nu uitziet, zal 2011 beter eindigen dan dat het begonnen is en daar heb ik de afgelopen maanden heel hard voor gewerkt (al zeg ik het zelf)!
En toch zie ik al dat harde werken van de afgelopen maanden nog een beetje als "overbodig", "niet nodig geweest als.....". Het échte afsluiten van deze periode is dus nog niet gebeurd en zal nog wel wat tijd nodig hebben.
Maar juist omdat ik het nu nog zie als "overbodig" en "niet nodig geweest als....", wil ik straks, als ik weer ga werken, het gevoel hebben dat ik de vijf maanden die ik thuis heb gezeten ook nuttig besteed heb. Ineens moet er halsoverkop vanalles gebeuren (daar ben ik goed in..... wat in mijn kop zit, zit niet in mijn kont); ik erger me al tijden aan hoe de muren er bij ons in de gang uitzien, ik heb vorige maand de muren in de keuken gewit (ook al uit enorme ergernis over hoe ze eruit zagen), maar de woonkamer is nog niet gedaan en ik wil zo graag de laatste vier maanden achterstand in Olivier zijn fotoboek weer inlopen.
Allemaal dingen die nu dus voor 1 juni "moeten" gebeuren (ik ben ook goed in het bedenken van onhaalbare deadlines...... maar heb er dan ook geen problemen mee als ik de door mij bedachte deadline niet haal).

Inmiddels zijn de muren in de woonkamer zo goed als klaar (morgenochtend leg ik daar de laatste hand aan), dan ga ik volgende week de muren in de gang en het trapgat witten en dan kan ik dat voor 1 juni afstrepen. Heerlijk..... een opgeruimd huis is een opgeruimd hoofd en geloof me, dat is in dit geval zeker waar! Want behalve dat alles gewit wordt, ben ik ook maar gelijk met de grote voorjaarsschoonmaak bezig. Als je het doet, moet je het goed doen!

De achterstand in Olivier zijn album.....
ik denk niet dat ik dat ga halen. Dat zijn nog 14 layouts (nou OK iets minder, want er zijn ook wat kalenderpagina's bij). Maar toch ga ik het proberen, blij met alles wat ik voor 1 juni nog doe. Als ik de rest van de achterstand dan in de loop van juli of augustus af krijg, dan ben ik evengoed heel trots op mezelf.

In elk geval heb ik afgelopen week weer een Amerikaans A4-layout voor Olivier gemaakt.
Het papier is van K&Company uit de serie "Blue Awning". De foto's en de journaling gaan over Olivier zijn eerste stapjes en daarom heb ik een strookje met de tekst "you must walk before you can fly" over de layout geplakt bij wijze van titel. Ik vind het altijd zo moeilijk om een plekje te vinden voor de titel op layouts die kleiner zijn dan de gebruikelijke 12"x12" en dit leek mij een prima oplossing!Nou jullie begrijpen, ik heb het druk en ga er dus weer snel vandoor, want ook mijn PL2011 gaat gewoon verder en week 19 moet nog afgemaakt worden.

Liefs Nicole

3 opmerkingen:

 1. Wat een prachtige lo weer Nicole.
  En wat voelt dat lekker he een mooi, licht en schoon huis. Ik geniet er nog iedere dag van.
  Denk er om dat je niet teveel op te hooivork neemt. Het woordje te zegt het al, dat is niet goed. Zorg dat je uitgerust aan je werk kunt beginnen, want dat vraagt de eerste tijd ook extra energie.
  Succes de laatste weken om je plannen te verwezelijken.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een leukerdje dat smoeltje zo lekker vrolijk.
  Mooi papier past precies bij de blauwe kijkers van Olivier.
  Nou bezig bijtje doe nu effe kalmpies aan alles is spic en span dus uitgerust beginnen bij je nieuwe baan.
  Wens je alle succes toe je verdiend het!
  Dikke kus Fia

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Oh, jij hebt je heel wat op de hals gehaald zeg, vóór 1 juni, dat is al snel! :o
  Je layout voor Olivier is geweldig, wat is het toch een mooi mannetje. Succes met je bezigheden.

  BeantwoordenVerwijderen