zondag 22 mei 2011

Kruipen doe ik zo

Toen Olivier nog niet kon lopen, had hij een bijzondere manier van kruipen, gewoon op twee knietjes heeft hij namelijk nooit gekropen.
Olivier die bewoog zich voort op één knietje en met één gestrekt been. Op de zijkant van zijn voet van het gestrekte been, kon hij dan steunen om vooruit te komen. Ik denk dat dat best een moeilijke manier van bewegen was, want heel vaak had Olivier dan ook zijn tong uit zijn mond als hij aan het kruipen was (zoals je ook op de rechterfoto van de layout kunt zien).


Ik heb er een layout over gemaakt:
gebruikte materialen:
designpapier Basic Grey "Pheobe - Golden Gate Bridge park", Scenic Route "Grafton - Chapman Street" en October Afternoon " Night Light - Charles".
Zwart cardstock voor de titel, wit cardstock voor de journaling strookjes (bewerkt met Distress Ink - Vintage Photo), 3 Swarovski hotfix steentjes maat SS12, groen borduurgaren en een digitale stempel "stamped sentiments" van Katie Pertiet, afgedrukt op een restje designpapier van Bo Bunny.Liefs Nicole

3 opmerkingen:

 1. ziet er leuk uit!
  mijn kids deden ook allebei zo kruipen.....:-)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat is ie weer mooi. En wat een gave foto's zeg. Prachtig dat koppie. En natuurlijk weer het overbekende borduurgaren, maar heel nieuw zijn volgens mij de strasssteentjes.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Haha, wat een manier van kruipen, leuk hoor. Ik zag deze wek op het strand een kindje op handjes en voetjes "kruipen", die moeder zei dat zij dat zo altijd deed. Zo leuk om te zien. Je hebt er een geweldig lootje van gemaakt, en heerlijk subtiel met de strasssteentjes, ik moest echt even zoeken.

  BeantwoordenVerwijderen