maandag 4 oktober 2010

scrapsite weekend

Het afgelopen weekend heb ik heerlijk een heel weekend lang met 19 andere meiden gescrapt (of zoals Marja het omschreef op Hyves...... een heel weekend lang lullen, brullen en boekjes vullen).
Ik kom heel vaak en graag op het scrapsite-forum en eens per jaar organiseren ze daar een scrapweekend. Vorig jaar zou ik eigenlijk al meegaan en dus had ik me eind 2008 daarvoor opgegeven. Toen bleek ik een paar weken later zwanger te zijn van Olivier en precies uitgerekend in het weekend dat het scrapsite-weekend was. Nou ik kan je vertellen, daar heb ik stevig van gebaald!!!!!!!

Maar eindelijk was het afgelopen weekend dat wéér scrapsite-weekend en natuurlijk (en gelukkig!) was ik van de partij!
We hebben het echt heerlijk gehad, het hele weekend was van begin tot eind goed georganiseerd!
We hebben twee workshops gehad (ik heb er zelf eentje mogen geven en dat vond ik echt supergaaf om te doen) en daarnaast natuurlijk 3 dagen lang alleen maar scrappen.

Ik heb ook een heleboel gemaakt het afgelopen weekend, namelijk 8 layout, waarvan er op twee nog een titel moet komen. Ik had namelijk van alles mee (zelfs mijn laptop en printer!), maar mijn cricut had ik thuis gelaten, omdat ik de cricut alleen maar gebruik met SCAL en dat staat op mijn computer en niet op mijn laptop.

Ik kan in elk geval al 5 layouts laten zien die ik gemaakt heb. Ik ga dit keer niet een hele werkbeschrijving erbij zetten, want ik weet niet meer van alles welk papier ik heb gebruikt (ik heb de meetse strookjes gelijk weggegooid) en bovendien wordt de blog van vandaag dan wel héél erg lang.

Het resultaat van een weekend scrappen:een layout voor Cas zijn school-album met foto's van het vliegtuigen kijken. De gezichten van de andere kindjes heb ik maar even onzichtbaar gemaakt.

En het boekje dat we hebben gemaakt als workshop, is een boekje dat ik eens heb gemaakt met het forum van de scrapotheek. Het is een oprolboekje.

Tot zover weer de update met vanalles wat ik de laatste tijd heb gemaakt.

Liefs Nicole

4 opmerkingen:

 1. Ziet er weer leuk uit allemaal!! Vooral het oprolboekje vind ik kicken!!!

  Grtz

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Prachtig strakke lootjes weer. Heel mooi.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. hee!

  Wat een hoop mooie, en ik denk voor jou ook emotionele (die van oma) LO's heb je gemaakt zeg! Petje af ;)
  Enn wat een leuk idee dat oprolboekje, dat kende ik helemaal niet!!

  X Marije

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Jouw oprolboekje was gaaf! Ik heb hem nu ook af...

  BeantwoordenVerwijderen