zaterdag 9 oktober 2010

Treasure these moments

Ik ben me helemaal gek aan het scrappen omdat ik met Olivier zijn fotoboek een beetje achterloop (en ook met die van Cas, maar ik heb besloten om eerst van één van de twee de achterstand in te halen en aangezien van Cas de eerste twee jaren wel helemaal bij zijn, ga ik nu eerst voor Olivier verder).
Afgelopen week ben ik met onderstaande layout bezig geweest.

Het papier dat ik voor deze layout gebruikt heb is van Three bugs in a rug uit de serie " to the rescue". Het stippeltjes- en streepjespapier is de voor- en achterkant van "rescue stripe" en het papier met de sterretjes is de achterkant van "always ready". In de sterretjes heb ik met de hotfix swarovski-steentjes geplakt.
Omdat het rood van het papier niet overeenkwam met het rood in de foto's en ik toch heel graag dit papier wilde gebruiken, heb ik door het streepjespapier een rood borduurrandje gemaakt met rood DMC-garen dat wél weer precies bij het rood van de foto's past. Op die manier komt het toch allemaal weer bij elkaar. De tag met de tekst " treasure these moments" is van My Minds Eye uit de serie "lost and found" . Verder heb ik daarboven nog een zilveren corner geplakt en daarboven een sticker van 7Gypsies "childproof" en een klein strookje cardstock met daarop de datum geprint dat deze foto's zijn genomen.

Tot zover weer vandaag!
Liefs Nicole

2 opmerkingen: