donderdag 21 oktober 2010

Meesterbakker

Deze layout laat zo ongeveer alles zien wat ik vandaag gedaan heb, namelijk cupcakes bakken samen met Cas, foto's gemaakt en deze gelijk gescrapt.

Vanmorgen toen ik wakker werd, dacht ik dat het wel leuk zou zijn om samen met Cas te gaan bakken. Dus in alle vroegte op weg naar de winkel met beide jongens en toen Olivier op bed lag zijn Cas en ik aan de slag gegaan in de keuken. Cas vond het heel erg leuk en heeft dan ook het meeste zelf gedaan terwijl ik de foto's maakte. Vanmiddag heb ik van deze foto's gelijk maar deze layout gemaakt. Daar ben ik dan weer de hele middag en avond mee bezig geweest.
Het papier van deze layout is van Basic Grey. Het oranje/bruine papier is uit de serie "Obscure - Morion", het blauwe papier is uit de serie "Oh baby - Larkspur" en het streepkespapier is van de serie " Off beat - easy going".
De titel heb ik uit bruin cardstock gesneden "dark chocolat - Papertrey Ink" met de cricut en de journaling heb ik op wit cardstock geprint en daarna in reepjes op de layout geplakt. Aan de linkerzijkant en bovenaan heb ik een borduurrandje gemakat met dondkerbruin DMC-garen en onder de journaling heb ik een ronde die-cut geplakt van Teresa Collins "haute cuisine die-cit charms".

Vandaag ben ik eens lekker vlot met foto's scrappen :-)
Voor vandaag hou ik er ook mee op.
Liefs Nicole

6 opmerkingen:

 1. Dat is nog eens multitasken. Eerst lekker bakken en foto's maken en dan gelijk scrappen. Goed bezig!.
  En een super leuk resultaat (hopelijk ook een lekker resultaat).

  BeantwoordenVerwijderen
 2. hele leuke foto´s! dus ook gelijk een onwijs leuke LO!!! super.
  Groetjes

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik vind de foto's zo verschrikkelijk leuk. Wat een gave herinnering zullen de jongens later hebben aan de leuke dingen die jullie met de jongens gedaan hebben. Super.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat gaaf zeg, is ook zo leuk om met de kids cakejes te bakken, en dan metname de foto's en de gezichtjes ;-)
  xxx

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wat zal die gesmuld hebben van zijn eigen baksels. Erg leuke foto's!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. ik vind 'm leuk! mooie kleuren en veel foto's gebruikt!

  BeantwoordenVerwijderen