dinsdag 5 oktober 2010

zomaar

Al een tijdje heb ik problemen met mijn blog, omdat alleen de foto's zichtbaar waren, maar de rest van mijn blog helemaal zwart. De tekst was onleesbaar en dus heb ik nu alle instellingen van mijn blog maar verwijderd en heb ik een saai en simpel blog.....

Ook wel eens leuk voor de verandering.

Ik heb nog een spread te laten zien, die ik het afgelopen scrapweekend heb gemaakt. Het enige dat ik thuis nog moest doen, was de titel erop plakken en dat heb ik gisteren gedaan.


Het is een spread gemaakt naar aanleiding van een workshop van Moniek namelijk de online-vakantie-album workshop.

Het was een erg leuke en leerzame workshop, waar ik niet alleen heb geleerd om mooie spreads te maken, maar ook hoe ik meerdere foto's op een mooie en overzichtelijke manier kan verwerken.

Ook voor deze spread geldt dat ik er niet een hele beschrijving hier neer ga zetten, omdat ik niet meer prercies weet welke papier en welke embellishments ik heb gebruikt. Dat het ik dit weekend allemaal niet bijgehouden. Ik had het veel te druk met scrappen :-)

Ik ga vanavond kijken of ik de laatste layout van het weekend kan afmaken. Er valt dus binnenkort wel weer wat te bloggen!

Liefs Nicole

1 opmerking:

  1. Errug leuk!! Ik vind het knap dat je zoveel foto's heb verwerkt op je spread...JE kan zo zien dat jullie hebben genoten van de vakantie!

    Liefs, Marije

    BeantwoordenVerwijderen