woensdag 13 oktober 2010

birthday book

Vandaag ben ik lekker bezig geweest om twee albums voor de jongens te bekleden, namelijk hun verjaardags-albums.
Al enige tijd geleden heb ik voor Cas van zijn drie verjaardagen layouts gemaakt (hier en hier te zien) en ik had daar al een basic album voor (namelijk een 9"x9" BoBunny album) en ook voor Olivier zijn verjaardagsalbum had ik zo'n zelfde album gekocht.

De albums waren echter voorzien van chipboard kaften en die moesten nog bekleed worden. Dat had ik van Cas zijn album nog niet gedaan en nu Olivier zijn eerste verjaardag heeft gevierd en die foto's ook klaar zijn om gescrapt te worden, had ik besloten om eerste de boeken dan maar eens af te maken.

Voor allebei de jongens heb ik hun album bekleed met designpapier en op de rand tussen het designpapier en het canvas heb ik een lintje bevestigd. Ik heb het album rechtsonder voorzien van de titel "birthday book". Daarboven heb ik een chipboard frame van Teresa Collins geplakt uit de collectie "celebrate".Als de albums in de kast staan, zie je natuurlijk alleen maar de rug van het album en dan weet ik nog niet welke van wie is, daarom heb ik de rug van de albums voorzien van een fotoframe met daaron een stukje wit cardstock en de letter O en de letter C.
Nu zijn de albums tenminste klaar om de layouts in op te bergen en ga ik aan de slag met de layouts van Olivier zijn eerste verjaardag.
Liefs Nicole


1 opmerking:

  1. Dat worden vast supermooie albums om over ... tig jaar nog geregeld door te kijken!

    BeantwoordenVerwijderen