zaterdag 20 februari 2010

Tosjo!

Nu Cas wat beter kan praten, wil hij de hele dag aan de telefoon praten. Als ik met Cas alleen ben en ik word gebeld, dan baal ik als een stekker want als Cas de telefoon niet snel genoeg krijgt dan begint hij heel hard te huilen. Dan is er voor mij dus geen normaal telefoongesprek meer te voeren, maar degene die mij belt, zit niet altijd te wachten op een "goed gesprek" met Cas.
Het liefst wordt ik dus pas na 20.00 uur gebeld (dat is een hint voor iedereen die mij wel eens belt)
:-)

Arjan houdt het aan de telefoon altijd redelijk lang vol en dus had ik eens de gelegenheid om het "telefoon-ritueel" eens uitgebreid op de foto te zetten. Aan het eind van het telefoongesprek zegt Cas altijd tegen Arjan "totzo, kus" maar dat klinkt natuurlijk nog veel meer als "tosjo, kujs".
Ik heb van de foto's dan een een layout gemaakt met de titel tosjo, kujs.
Gebruikte materialen zijn: designpapier van October Afternoon "Night Light - Charles (de achterkant)" en "Farm Fresh - Hay Barn". De strook aan de linkerkant van onder naar boven is een digitale stempel van Ali Edwars uit de serie "Everday Twill" geprint op rustic cream cardstock van papertrey ink. De journaling is geprint op wit cardstock en de randen hiervan zijn met zwarte inkt bewerkt. De titel is met de cricut uitgesneden uit Bazill-Kraft cardstock en daarna heb ik er met een Uni Posca verfstift zwarte randjes aan gemaakt. De kleine zwarte letters zijn letterstickers van EKsucces. De drie brads zijn al lang geleden gekocht en liggen al een tijdje in mijn "brads-bakje" zonder verpakking; geen idee dus van welk merk.

Gisteren ben ik samen met mijn zus en mijn moeder naar de scrapbookwinkel in Heesch geweest en daar heb ik weer een hoop inspiratie van gekregen (niet alleen van het winkelen in Heesch maar ook van het zien van alles wat mijn zus heeft gemaakt). Binnenkort ga ik bij haar een workshop meedoen; "een week uit mijn leven" (klik hier). Haar boekje ziet er echt super uit en ook de manier waarop het is gemaakt is weer origineel. Binnenkort zullen jullie mijn boekje dus ook wel eens hier voorbij zien komen, we starten in week 11 (dat is de week die we vast gaan leggen) en het maken zal dan gebeuren in week 12, 13 en 14. Ik heb er echt heel veel zin in!

Nu ga ik eerst weer verder aan een layout voor Cas. Ik heb dit jaar al zoveel foto's gemaakt, er valt nog genoeg te scrappen.
Liefs Nicole

5 opmerkingen:

 1. Dit komt me zo bekend voor, dit wilde mijn neefje ook, altijd bellen. Leuk dat je erover gescrapt hebt en wat een cutie van een foto!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een leuke lo weer. En wat leuk dat je zo'n moment vastgelegd hebt.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Superleuke lay out en de title!!! GEWELDIG. Ik ben ook stiekem even een uitstapje gaan maken naar de blog van je zus en inmiddels weer een halve dag verder. Jeetje wat maken jullie toch leuke en mooie dingen. Over inspiratie gesproken, dat weekoverzicht lijkt me heel leuk. Mijn jaaroverzicht is toch best heel veel werk ik hoop het waar te maken, maar dan ben ik heel trots op mezelf.

  Groetjes Marjolijn.

  BeantwoordenVerwijderen