zondag 7 februari 2010

Opgeruimd staat netjes......

De afgelopen week heb ik veel gescrapt. Dat kon ook, want ik ben de afgelopen week veel thuis geweest omdat Olivier ziek was (hij was behoorlijk verkouden en benauwd) en ik hem dus niet naar het kinderdagverblijf wilde brengen. Gelukkig gaat het nu weer wat beter met Olivier zijn verkoudheid, de benauwdheid is weg en het slijm komt allemaal los. Minder leuk daaraan is dat hij nu waarschijnlijk een oorontsteking heeft. Gisterenavond kon hij moeilijk slapen, lag de hele tijd af en aan te huilen in zijn bed en dus hebben we hem uiteindelijk maar in de maxi-cosi gezet en heeft Arjan beneden op de bank bij Olivier gelegen. Zo heeft Olivier een hele nacht geslapen (en Arjan dus ook), dus waarschijnlijk heeft hij last van zijn oren. Onze tweede oor-patient :-(

In elk geval had ik in een vorig blogbericht verteld dat ik een paar layouts op mijn bureau had liggen die nog niet helemaal af waren, nou..... nu dus wel:


De eerste is een layout van Olivier in de sneeuw (nee deze foto is al van voor de kerst en dus niet de reden waarom hij nu zo verkouden is!). We wilden Olivier kennis laten maken met de sneeuw en hadden hem daarom middenin de sneeuw gelegd. Het arme kind vond het allemaal best en bleef gewoon lekker lachen.


Het papier dat ik hiervoor heb gebruikt is van S.E.I.-wintersong ( de ach
terkant van "Crystal Arabsque" en de achterkant van "Starlight"). De journaling is geprint op wit cardstock en om de regeltjes wat meer op te laten vallen heb ik de randjes van de strookjes bewerkt met zwarte inkt. Verder zitten er op de foto twee stickers van making memories (Word fetti-girl talk). De tekst "enjoy" een een clear stamp van Heidi Swapp, aan de rechterzijkant loopt een strook dymo-lettertape zwart met de tekst "fun in the snow". Rechtsboven heb ik een stempel van PapertreyInk (klik hier) met de tekst "Dude you rock!" op een lichtbruine tag gestempeld, de randjes van de tag heb ik bewerkt met zwarte inkt en langs de randen heb ik met twee lijntjes getrokken. Verder heb ik de tag nog bewerkt met Distress Inkt (Vintage photo) om deze er wat ouder uit te laten zien. Als laatste zit er onderop de layout een Crystal-swirl van ZVA.Het tweede dat ik deze week heb gemaakt is mijn Book Of Me (BOM). De letters B en C heb ik gemaakt en terwijl ik daarmee bezig was, kwam ik erachter dat ik voor de letter A niet rekening had gehouden met de perforatierand aan de linkerzijkant en dus heb ik die pagina nog even opnieuw gemaakt. De pagina's B en C heb ik in photoshop aan elkaar geplakt, omdat deze in het boek naast elkaar komen, maar het zijn twee verschillende pagina's die worden ingebonden met de Bind It All.


Het is vrij
simpel en basic, maar ik heb van mijn DD geleerd dat ik een mini-album het mooist vind als deze qua stijl en layout op alle pagina's hetzelfde is. Dat ga ik voor mijn BOM dus eens uitvoeren.
Bijgaand de foto's en de journaling die ik met jullie wil delen. Op iedere pagina zit de foto aan drie randjes vastgeplakt zodat er een soort envelop ontstaat waar een losse journaling-tab inzit waarvan alleen het tabje boven de foto uitkomt. Je kunt de journaling tab er dus helemaal uithalen.

Ik wil niet iedere journaling met jullie delen, omdat de letter A en C persoonlijke brieven zijn van mij aan Arjan en aan Cas.


Als laatste heb ik deze week nog een nieuwe spread gemaakt voor Cas zijn schoolfoto-album:


Het papier dat ik hiervoor heb gebruikt is van Pebbles - Lil' Buddy Collection ( de achterkant van "Lil' Buddy Burs", de achterkant van "Lil' Buddy Blankie" en " Lil'Buddy Bubbles"). Ook dit album wil ik qua layout gewoon allemaal hetzelfde maken. Dat geeft rust en overzicht in het gehele album.


Alle losliggende projectjes zijn nu weer afgerond en dus..... "opgeruimd staat netjes".

Gisteren heb ik weer hele leuke foto's van de jongens gemaakt om te scrappen, dus ik ga snel weer verder.
Liefs Nicole

7 opmerkingen:

 1. Lekker strak, heel mooi.
  Ik zie dat je de naaimachine hebt gebruikt.
  Dat vind ik knap!!!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wow wat maak je een mooie dingen Nicole en ik snap niet waar je al die tijd vandaan haalt, haha. Petje af hoor !!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat ben je lekker bezig zeg! Ik geloof dat jij nu de fast-scrapper bent van ons 2tjes haha want ik kom er niet echt meer aan toe (jammergenoeg)..pff haha
  Ik vind dat je weer een paar prachtdingen hebt gemaakt!

  Liefs! X

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat een lieve LO van Olivier in de sneeuw!
  Wat een manneke is het al, zielig dat hij oorpijn heeft hoop dat het gauw over is!
  Beterschap met je ventje hoor!!!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Heel mooi je lootjes, strak en toch wat kleien romantische details. Mooi lettertype voor je BOM en wat heeft Cas prachtige ogen zeg!!!

  BeantwoordenVerwijderen