zaterdag 13 februari 2010

Carnaval op het KDV

Deze week heb ik een drukke week gehad, Olivier had inderdaad oorontsteking (en dat betekent veel 's nachts eruit omdat hij veel lag te huilen), druk vanwege werk en gisteren vroeg naar bed omdat al die onderbroken nachten ook weer eens goed gemaakt moesten worden. Weinig gescrapt dus deze week en het kleine beetje tijd dat ik wel met scrappen ben bezig geweest, heb ik gebruikt om het schoolalbum van Cas (af) te maken. Ten eerste heb ik de kaft weer opnieuw gemaakt, omdat ik heel dun designpapier van Basic Grey had gebruikt dat in de hoeken van de kaft alweer ging scheuren.Dat is mij dan een doorn in het oog, dus heb ik van veel steviger papier een nieuwe kaft gemaakt. Daarnaast heb ik een boek gemaakt van 8"x*' pageprotectors die ik wil inbinden met de Bind-it-all. Dat betekent dan wel weer dat er in de plastic pageprotectors gaatjes moet perforeren. Heb je dat wel eens geprobeerd?????? Dat lukt dus voor geen meter (de BIA snijdt niet helemaal door het plastic heen) en dus ben ik bezig om na het perforeren alle gaatjes met een schaar netjes uit te knippen. Best een vervelend werkje waarvan ik deze week vond dat ik het maar eens af moest gaan maken ander blijf ik ertegen aan hikken. Ik hoef nog maar 4 pageprotectors, die wil ik dit weekend nog even afmaken en dan kan ik het hele album inbinden. Ik zal er dan een fotootje van maken en er weer een blogbericht aan wijden. Na al dat harde werk, heeft het album best NOG een blogbericht verdiend :-)

Gisteren
was er carnaval op het KDV bij Cas en dat leverde onder andere deze mooie foto op. Weer een leuke foto om te scrappen voor Cas zijn schoolalbum.
Uiteraard wilde Cas zijn verkleedkleren niet aan (Cas is een jongen van "doe maar normaal dan is het al gek genoeg") maar toen op het KDV zijn vriendje Stef een verkleedpak aan wilde, toen wilde Cas ook wel.
Met het sc
hminken was het andersom...... De moeder van Stef vertelde mij gisteren dat Stef 's morgens thuis had gezegd dat hij niet geschminkt wilde worden, maar Cas vond dat schminken wel reuze-interessant en nadat Cas zijn gezicht had laten schminken, wilde Stef ook.
Het zijn toch ook echte boezemvrienden die twee!

Nou ik ga nu weer verder met gaatjes knippen en zal later dit weekend nog eens bloggen!

Liefs Nicole

1 opmerking:

  1. Wat een leuke foto, je weet wat je te doen staat ook al heb je nu even geen "scraptijd"
    De oorontsteking is dus nog niet over, wat zielig voor de kleine man!
    Beterschap er mee.

    groetjes Fia

    BeantwoordenVerwijderen