donderdag 25 februari 2010

dezelfde kaartjes.....

..... maar dan omgedraaid. In het blogbericht van 17 januari had ik een kaartje laten zien dat ik had gemaakt. Vandaag heb ik twee verjaardagskaartjes gemaakt op dezelfde wijze alleen nét even anders.


De basis van de kaartjes is rustic cream cardstock, het designpapier is papier van Stacy Claire Boyd - Stella Collection "Stella's Stripes" (voor- en achterkant). De onderkant van het designpapier heb ik met een randpons van Martha Stewart edge-punch bewerkt " half daisy". De bovenrand van het designpapier is gewoon met de hand gescheurd.
Tussen de twee stroken designpapier in heb ik een strik gemaakt met "Classic Grosgrain Ribbon - kleur:Raspberry Fizz". Op de ene kaart zit op de strik een kleine brad met daaronder een brede spacer, op de andere kaart zit een witte knoop, met door de knoopsgaten een stukje touw "Rustic Cream Button Twine". Daarin geknoopt zit een bedeltje in de vorm van een hartje.
De stempel met de tekst "happy birthday" is gestempeld met Distress Ink "Vintage Photo" en de stempel is van de serie "communique curves sentiments" (klik hier).

Ik ga het nog bijna leuk vinden om kaartjes te maken, want over deze ben ik heel erg tevreden :-)

Morgen gaan we lekker een weekendje weg met Geert, Ellen en Guido. Dat wordt natuurlijk reuze gezellig, maar ook erg druk, vier volwassenen en drie kinderen in één huis(je) en dat gaat natuurlijk een heleboel leuke foto's opleveren!
Ik heb voor de zekerheid maar vast alle geheugenkaartjes van de fotocamera's leeg gemaakt. Een heel werk, want ondanks dat ik de foto's regelmatig op mij PC upload laat ik de foto's ook altijd nog op het geheugenkaartje staan totdat ik weer eens een backup heb gemaakt van alle foto's op mijn PC (vroeger haalde ik de foto's altijd direct van het geheugenkaartje af als ze op mijn PC stonden, maar ik heb moeten leren dat PC's ook wel eens crashen en je dan al je foto's kwijt bent die je niet hebt ge-back-upped).
Nu heb ik alles dus weer eens geordend; alle foto's opgeslagen in de juiste mapjes, genaamd op datum en netjes gebrand op dvd-tjes. Ik ben weer helemaal up-to-date en kan aan het weekendje beginnen.......
Tot na het weekend!

Liefs Nicole
.

4 opmerkingen:

 1. Alvast een heel fijn weekend gewenst!
  Je kaarten zijn ook leuk, hoe vaker je het gaat doen des te meer je ontdekt wat je allemaal kan doen op zo'n klein oppervlak!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hoi Nicole,
  Je kaarten zijn mooi maar, ik plaats dit berichtje eigenlijk om je langs deze weg heel hartelijk te bedanken voor het workshopje 'schaatsjes van vilt'. Ik heb ze gemaakt en aan mijn glimmermistwinteralbum gehangen.
  groetjes Jannie

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Leuk zijn je kaartjes, lekker vrolijk, en dat van die foto's is heel herkenbaar. Wij hebben zelfs DVDtjes bij mijn schoonouders liggen want je weet maar nooit. Foto's zijn heilig!!hihi

  Groetjes Marjolijn.

  BeantwoordenVerwijderen