zondag 26 juni 2011

vandaag....

Vandaag was een heerlijke dag.....


Op dit moment zit ik met de laptop op de bank, naast Arjan nog na te genieten van een heerlijke dag. Zo'n dag die ik altijd noem "een mini-vakantie" omdat het vandaag weer zo'n dag was dat we de hele dag buiten zijn geweest en we genoten hebben van het heerlijke weer, van leuke uitjes en vooral van elkaar.

Vandaag zijn we al vroeg op pad gegaan; naar Linnaeushof. We waren daar al vroeg in de ochtend, lekker op tijd om nog even te kunnen genieten van het feit dat er nog niet zoveel mensen waren. Zo konden Cas, Arjan en Olivier achter elkaar van de "superglijbaan", konden Cas en Olivier over zonder wachten in de draaimolens, op de fiets op het fietscircuit en tegen de tijd dat wij het tijd vonden om te eten, stond er nog geen rij in het restaurant.We hebben enorm genoten in Linnaeushof en toen we, vroeg in de middag, naar huis reden vielen de jongens achter in de auto in slaap. We zijn daarom terug gereden via de "toeristische route" en toen we vlakbij huis waren, besloten we door te rijden naar het strand in Kijkduin.In Kijkduin was het stralend weer (terwijl het in Linnaeushof en op de terugweg naar huis nog best bewolkt maar wel heel erg warm was). Arjan en ik zaten op een terrasje, terwijl de jongens op het strand aan het spelen waren (bij het strandtentje waar we zaten, hadden ze wat speeltoestellen voor kinderen staan) en zo hebben we genoten van mooi weer, van het strand en van een lekker drankje en een hapje.Moe maar voldaan liggen de jongens nu in bed en ben ik de foto's van vandaag aan het bekijken en bewerken.Vandaag was het veel te mooi weer om te scrappen.......


Liefs Nicole

4 opmerkingen:

 1. Heerlijk hè zulke dagen! Mooie foto's heb je gemaakt!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Heerlijk zo'n dag!!!!
  Mooie foto's zeg!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat een heerlijke foto's!!
  Ik kan zien dat het een leuke dag is geweest!!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat heerlijk zo'n minivakantie. ;-) Ik hou er ook van. Helaas gaan bij ons de jongens niet meer mee... Mooi stel hebben jullie gemaakt hoor. Leuke foto's.

  BeantwoordenVerwijderen