woensdag 15 juni 2011

Project Life 2011 : week 23

De afgelopen dagen ben ik weer druk aan het scrappen geweest. Het valt nog niet mee om naast het werk en het huishouden ook mijn PL en mijn gewone albums bij te houden.
Inmiddels heb ik wel weer een week van mijn PL af (en ook van week 24 heb ik al een paar dagen gescrapt). Ik ben nog steeds heel enthousiast over dit project, ik ben er zo blij mee dat ik het inmiddels al 24 weken volhou......
Waar dit project ook eindigt, van 2011 heb ik nu al bijna een half jaar lang wekelijks één (of meerdere) pagina('s) met foto's en journaling gemaakt, voor altijd vastgelegd en daar ben ik erg blij mee en eigenlijk ook best trots op.

Hier dus week 23:En nu ga ik een aantal layouts voorbereiden, omdat ik zaterdag een dag ga croppen bij Paper&Pictures. Met zo'n hele dag scrappen in het vooruitzicht krijg ik mijn todo-lijstje van deze maand vast wel af!

Liefs Nicole

5 opmerkingen:

 1. Alweer een mooie pagina voor in je jaaralbum!! Je schiet lekker op! Veel plezier zaterdag in Doorn :)
  Groetjes,Brenda

  BeantwoordenVerwijderen
 2. hallo, leuk dat je onze volger bent geworden.
  Wij zien dat je wel een heel groot projekt bent begonnen. Maar het eindresultaat zal wel super zijn en echt iets om jaren later om terug te kunnen zien.

  Groetjes de twins
  ps en tot zaterdag bij P&P, wij zijn er ook

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat een prachtige pagina heb je weer gemaakt. Ongelooflijk zoveel doorzettingsvermogen je moet hebben voor een dergelijk groot project. Het gaat je goed af en straks heb je een prachtig album.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat een gave pagina weer Nicole. Nou ja pagina, volgens mij zijn het twee halve pagina's. Ik vind het een pluim waard dat je het al zo lang volhoudt.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Nicole, leuke foto's van Kijkduin.
  Strand is altijd leuk voor alle leeftijden.
  Haha..wat grappig dat Olivier me zoveel
  aandacht gaf met de verjaardag van Ger.
  Of lag het aan die lekker slagroomvlaai met aarbeien?
  Het was ieder geval gezellig en een goede keus geweest met hapjes en drankjes.
  Fijne vaderdag...

  Liefs, Ellen

  BeantwoordenVerwijderen