zondag 11 juli 2010

uitdeel-kadootjes

Morgen is Cas jarig; hij wordt alweer drie. Ik zal jullie hier niet vermoeien met opmerkingen als "wat gaat de tijd toch hard" en "wat wordt Cas toch al weer ontzettend groot", maar ik denk het stiekem wel!

Jarig zijn, betekent voor mij altijd ver van tevoren nadenken over uitdeel-kadootjes, want ik vind het leuk om een beetje origineel uit de hoek te komen. Er is niets mis hoor met de eeuwige badeendjes, bellenblaas of potloden, dat vind Cas altijd reuze leuk om te krijgen. Ik vind het alleen niet leuk om te geven. Ik kon toch steeds maar niet op een origineel idee komen, totdat ik het blog van Jacqueline las (klik hier). Wat kun je met deze hitte nou beter uitdelen dan waterpistooltjes!
Een geweldig idee dus waar ik mijn eigen draai aan heb gegeven.
Dit zijn ze dus geworden.

Ik heb met beleid de kartonnen kaartjes van de verpakking van de waterpistooltjes afgesloopt en heb er vervolgens zelf nieuwe kaartjes op gemaakt.
Uit gewoon kraft cardstock heb ik nieuwe kaartjes gesneden met de cuttlebug (nestabilities Label One), daarna heb ik de randen gestempeld met rode inkt (pure poppy van Papertrey Ink), een stempel uit de serie "vintage labels" van Papertrey Ink. De label heb ik doormidden gevouwen en daarna heb ik een kleine foto van Cas met een supersoaker op het label geplakt (ik vond de foto wel toepasselijk) en vervolgens heb ik er met een blauwe stift de tekst "hoera Cas 3 jaar" in blokletters opgeschreven.

Cas is dus helemaal klaar voor zijn feestje op het kinderdagverblijf morgen!

Liefs Nicole

7 opmerkingen:

 1. Gefeliciteerd!!

  Wat een leuk en orgineel uitdeelcadeautje :) Helaas zat het weer vandaag niet echt mee, hopelijk hebben jullie toch een leuke dag gehad.

  Liefs!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Nou, je moet het maar weer bedenken, dat leuk !

  En gefeliciteerd met de verjaardag van Cas !

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat een leuke traktatie!!! Dat zal ik maar niet aan Sarah laten zien, die vindt het toch al zo erg dat ze in de winter jarig is.Nog proficiat. Wat vliegt de tijd!

  Groetjes Marjolijn.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Alsnog van harte gefeliciteerd...
  hier staan ze nog te wachten om uitgedeeld te worden voor het afscheid...
  Maar jouw traktatie is ook geweldig geworden...


  Enne TIP: Tycho trakteerd altijd voor de zomervakantie, en altijd ijs, lekker makkelijk en perfect met dit weer.. en niet moeilijk

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wat een leuke traktatie is dit. Net wat je zegt met dit mooie weer komt zoiets helemaal van pas. Ik wil ook wel een waterpistool!

  BeantwoordenVerwijderen