zondag 13 juni 2010

zomaar ineens.....

heb ik weer een layout gemaakt.
Vanavond na het douchen heb ik Olivier natuurlijk zijn oranje-romper aangetrokken. Als hij dus morgenochtend wakker wordt, is hij helemaal klaar voor de wedstrijd van Oranje!
Natuurlijk moest ik hiervan vanavond ook gelijk een paar foto's maken en toen had ik direct zin om daar wat mee te doen. Ik heb echt nog nooit zo snel een layout gemaakt!

Ik wist dat ik laatst wat papier had gekocht met oranje kleuren (in mijn hoofd zat eigenlijk de lijn van KaiserCraft "offshore", maar die vond ik toch niet zo leuk bij de foto's passen) en al zoekende naar het KaiserCraft papier, kwam ik dit designvel van Pink Paislee " 365 degrees collection - Daydream tegen). Deze heb ik gecombineerd met wat zwarte vellen designpapier; het streepjespapier is van "the robins nest - Stripe black" en het ruitjespapier is van Jillibean soup " Soup Staples - black sugar".
De journaling heb ik op oranje cardstock geprint, de titel "WK PROOF" zijn thickers van American Crafts "Letterman".
Bovenaan het papier van Jillibean Soup heb ik nog een randje geborduurd met oranje borduurgaren van DMC. De twee voetbal-brads zijn brads die ik echt al jaren in mijn brads-bak heb liggen. Steeds denk ik " goh...... daar ga ik vast nooit wat mee doen". Zo heb ik wel meer van die spullen liggen, maar het lukt me eigenlijk nooit om er afstand van te doen (weggeven, weggooien of verkopen) en vandaag zie je maar weer: wie wat bewaard, die heeft wat!

Olivier is vandaag weer een layout rijker voor zijn album en als Nederland morgen verliest........ dan ligt dat zeker niet aan de outfit van Olivier!

Liefs Nicole

2 opmerkingen:

 1. Wat een leukerd! En dat voor zo'n snelle ;)
  Wat je zegt, mochten ze morgen verliezen..dan heeft het in ieder geval niet aan Olivier gelegen!

  Liefs Marije

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Dat is een groot succes geworden!!! Nederland heeft gewonnen dus doe jij dat rompertje zaterdag maar weer aan bij Olivier!!!
  Leuke lay out!

  Groetjes Marjolijn.

  BeantwoordenVerwijderen