zaterdag 19 juni 2010

Drama Queen

Van allebei de jongens is Cas eigenlijk helemaal niet de drama queen. Cas is best een bikkel, hij kan echt vreselijk hard vallen en dan nog lachend opstaan. Olivier daarentegen kan, en dat gebeurt niet vaak hoor, maar hij kan zomaar om niks ineens gaan huilen. Arjan en ik zeggen dan altijd tegen elkaar dat Olivier soms best een drama queen is. Maar afgelopen week gebeurde er met Cas het volgende en dat is dan gelijk de journaling van onderstaande layout: afgelopen week ben je heel hard gevallen toen je de helling af rende bij de blauwe bever. Het gevolg was een flink bloedende schaafwond op je elleboog en thuis wilde ik het bloed even voorzichtig weghalen met een natte doek. Jij vond de wond echter veel dramatischer dan dat en wilde de natte doek hebben. Je ging op je eigen stoeltje zitten, legde de doek op je arm en zo heb je 20 minuten gezeten. Ondertussen maande jij mij aan om een foto te maken: "mamma jij foto maken doen!".


Voor deze layout heb ik twee verschillende merken papier gebruikt, namelijk van "The paper loft" en van "Kaisercraft". De brede stroken blauw papier links en rechts zijn van The Paper Loft; links "Morning Rain - Birdbath" en rechts " Morning Rain - Cloudy". De smalle strookjes links en rechts zijn van Kaisercraft " Offshore - Tide" (de voor- en achterkant) en de titel is gesneden met de Cricut uit Kaisercraft papier "Offshore - Current". De grote brad bovenaan de foto is een Epoxy brad uit dezelfde Offshore collectie van Kaisercraft. Onderaan de pagina zitten drie grote crystal rhinestones en links onderaan zit een ticket uit de embellishment pack "Pack your bags collection" van Kaisercraft. Zo heb ik deze week dus al mijn derde layout gemaakt! Ik heb gisteren papier gekocht van Teresa Collins, travel ledger en daarmee wil ik alvast de basis voor mijn travel journal gaan maken. Ik weet al helemaal hoe ik het wil hebben, dus ik ga lekker weer verder met scrappen ;-) Liefs Nicole

4 opmerkingen:

 1. Geweldig verhaal Nicole. En een hele mooie layout weer!!! Kom je volgende keer even gedag zeggen? Ik had je graag even ontmoet... ;)

  xxx Charlotte

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een leuk verhaal en de opmerking van Cas vind ik echt geweldig. En de LO is ook geslaagd

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ohhhh wat een leukerdje Nicole!!!
  De opmerking van Cas is lachen, hij kent zijn moeder goed.
  Want die zal altijd paraat staan met de camera!!!!
  Was jij weer in Doorn????
  Ikke ook!!!!
  Enne....sneeuwt het nou hier???????

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Oooh wat een geweldig verhaal weer, hahaha. Dit is goud voor later Nicole ! Mooie LO zeg ! Zo te lezen heb je ook nog lekker geshopt, altijd fijn. Ben benieuwd naar je Travel album, waarover zal die gaan (verder niet nieuwsgierig hoor).
  En ja Fia, het sneeuwt hier, hihiiiiiiiiiiiii

  BeantwoordenVerwijderen