donderdag 17 juni 2010

Chillen in je blote billen

Afgelopen week zat ik op kantoor en werd ineens door een collega (een leidster op Cas zijn groep) geroepen om even te komen kijken...... Op de kindertoiletjes was Cas te zien die heerlijk onderuitgezakt zat te " chillen" op het toilet, toen nog zelfs met zijn handen achter zijn hoofd. Ik moest daar natuurlijk een foto van maken (helaas had hij toen zijn handen al niet meer achter zijn hoofd). Bij het maken van deze foto's schoot er ook gelijk een titel voor de layout in mijn hoofd, namelijk "chillen in je blote billen" en toen wilde ik er gelijk maar mee aan de slag. Ik moest wel even zoeken naar wat inspiratie om twee ongelijke foto's op een layout te verwerken, maar in de laatste CMF stond een heel leuke layout van Moniek die ik gewoon gelift heb.

De basis is een designvel van My Mind's Eye uit de serie So Sophie " Birds of a feather" en het streepjespapier en het strookje met de rondjes is uit dezelfde serie en heet "Living Proof". Op deze basis (zonder het strookje met de rondjes) heb ik eerst de foto's en de titel geplakt en daarna heb ik dit ingekaderd door een vierkant om de foto's en de titel te borduren.
De titel heb ik uitgesneden met de Cricut en de journaling heb ik op een stukje printbare transparante sheet geprint (als je dat ook wilt doen, dan moet je niet vergeten in spiegelbeeld te printen!). De pijl is een chipboardpijl welke is beplakt met de achterkant van het "birds of a feather"-papier en het kaartje met de tekst " So handsome" is van eveneens van My Mind's Eye maar dan uit een heel andere serie, namelijk "Just Dreamy2". Van zowel de pijl als het kaartje heb de randjes nog even met groene inkt bewerkt.

Afgelopen week heb ik nog een paar foto's van Cas gemaakt en ook bij deze foto's kwam de titel voor een layout direct in me op, toen ik de foto's maakte. Morgen ga ik daar mee aan de slag!

Liefs Nicole
3 opmerkingen:

 1. Haha... geweldige plek om te chillen!!! Wat is dat toch met mannen en chillen op de wc...? ;) Het is weer een prachtige layout Nicole! Enne... zag ik nu goed dat jij zaterdag ook naar de winkel komt? Leuk om je daar te ontmoeten!!! :)

  xxx Charlotte

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hij is prachtig Nicole! Geweldig leuke titel bedacht.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. wat ontzettend leuk haha ! GR joyce

  BeantwoordenVerwijderen