maandag 17 september 2012

layout: wandelen in de lavendelvelden

Voor het blog van scrapdelight mocht ik weer eens een layout maken en het is er weer eentje geworden voor mijn vakantie-album 2012.
Mijn vakantie-album wordt een album gemaakt met dylusions en werken met dylusions vind ik echt een feestje. De dylusions zijn er in zoveel verschillende kleuren, dat ik altijd wel de goede kleur vind voor bij mijn foto's.

De dylusionsinkt heb ik direct op mijn papier gespoten, wat water erbij en dan afnemen met een keukenrol (ik spuit de dylusions op beide vellen papier en niet op 1 vel om ze vervolgens dicht te slaan en op elkaar af te laten drukken).
Vervolgens kan ik het toch niet laten om iets van designpapier erbij te gebruiken (in dit geval een mooi bijpassend streepjespapier van een hele oude collectie van Maja-design).

Uiteraard komt er op mijn layouts ook weer de
gebruikelijke journaling, geprint op wit cardstock, waarvan de randen bewerkt zijn met distress inkt.
Het woordje "beauty" heb ik van een template ingekleurd met een permanent marker en de het hartje op de linkerpagina is eveneens van een template, die ik met mixed media inkt zwart heb gemaakt en vervolgens heb bewerkt met ulta thick embossing enamel (UTEE).

Wil je meer details zien van deze layout, kijk dan maar eens op het blog van Scrapdelight.

Liefs Nicole

6 opmerkingen:

 1. Wow prachtig Nicole! En die kleurencombinatie: Perfect

  Liefs Ageeth

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Nou zeg die zijn erg leuk de kleuren bij elkaar...prachtig en de mannetjes maken het helemaal compleet....wat zullen ze heerlijk geroken hebben..

  liefs Fia

  BeantwoordenVerwijderen
 3. o wat leuk nicole..
  En die paarse plu's kleuren er ook leuk bij
  en weer mooi uitgewerkt..

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik had 'm al op het SD blog gezien,
  vind 'm nog steeds geweldig! :)
  xxx, C

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Hij is prachtig, ook de kleuren. En hoe zo ik heb toch een designpapiertje gebruikt. Zeg maar gerust ik heb toch mijn lievelingspapier, nl. streepjespapier gebruikt. Ik ben toch weer zulke leuke strepenpapiertjes tegengekomen met mijn voorraad doorworstelen. Maar layout en foto's zijn prachtig.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Een prachtig voorbeeld van een 'hybrid' layout! Ik vind hem super!

  BeantwoordenVerwijderen