maandag 3 september 2012

gehaakt.....

Nog steeds ben ik bezig met allerlei projectjes van mijn lijstje unfinished projects. Zo heb ik gisterenavond mijn voorpagina van PL 2012 afgemaakt en dat was met de prachtige foto's die Jola tijdens de fotoshoot heeft gemaakt een fluitje van een cent.
De afgelopen week ben ik ook druk in de weer geweest met haaknaald en later naaimachine. Ik heb een schoudertas gemaakt en ik ben er enorm trots op. Ik had bij echtstudio een patroon en pakket gekocht voor een granny square tas. Met de witte wol die bij het pakket hoorde, ben ik gestart aan het project, maar ik vond de witte wol toch eigenlijk niet de goede kleur en ik vond de wol eigenlijk ook veel te dik.
Ik heb toen nieuwe wol besteld (in kobaltblauw) van hetzelfde merk als waar ik de kussentjes van had gemaakt en heb daar dezelfde granny's mee gehaakt om daarmee het patroon van de tas weer verder te volgen.
Toen de tas klaar was, wilde ik toch eigenlijk wel dat de tas gevoerd zou worden en als ik dan toch bezig was, wilde ik dat de tas kon sluiten met een rits en ik wilde in de binnenvoering twee zakjes, eentje voor mijn mobiel en eentje met rits voor mijn make-up.
Zo gezegd, (niet) zo gedaan maar uiteindelijk is het me toch gelukt. Nu ben ik de trotse bezitter van deze uniek gehaakte tas! En ik ben er enorm blij mee.
Liefs Nicole

7 opmerkingen:

 1. Vind hem zo gaaf meid....de voering en de vakjes er in!!!
  Echt jouw kleur he.....mooi!!!

  liefs Fia

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Geweldig zeg! Binnentas ziet er ook netjes uit, geinig ruitje. Knap dat je dat zelf hebt gedaan hoor. Creatief mens ben je!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Nicole hij is gaaf! Neem je hem mee naar ons weekend, ik wil hem graag in het echt bewonderen.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat gaaf is ie Nicole. Geweldig. En wat netjes heb je de binnenvoering gedaan. Ik heb ook nog een gehaakte tas liggen, maar die moet alleen nog aan de beugel en dat krijg ik niet voor elkaar. Ik neem hem het weekend mee.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Hij is super gaaf geworden zeg!!!!

  liefs Soraya.

  BeantwoordenVerwijderen