maandag 1 oktober 2012

Project Life 2012: de grote inhaalslag (week 29 tm. 39)

afgelopen weekend ben ik weer eens met scrapvriendinnen een weekend weg geweest en hebben we ons een heel weekend lang opgesloten in een huisje (op de hei) om te scrappen.
Nou ja...... we hebben ook wel geshopt (scrapshoppen wel te verstaan) en we zijn uit eten geweest en ik heb op het prak nog denne-appels en mos geraapt om op de BSO mee te knutselen, maar het grootste gedeelte van het weekend hebben we echt wel gescrapt.
En dat was nodig want mijn PL was sinds week 28 niet meer bijgewerkt en daar word ik altijd een beetje onrustig van. De afgelopen twee weken was ik al druk bezig geweest met foto's printen en journaling schrijven en printen en dat had ik allemaal op een grote stapel meegenomen, om tijdens het weekend allemaal op maat te maken en in de pageprotectors te doen en de pagina's ook nog wat verder te scrappen.
En nu ben ik tot en met week 39 weer helemaal bij en dat geeft een heerlijke rust (van zo'n grote achterstand word ik toch altijd een beetje onrustig).
Ik ga natuurlijk niet alle weken apart laten zien, 10 grote foto's van weken die allang achter de rug zijn en die qua layout ook allemaal zo'n beetje hetzelfde zijn, is natuurlijk lang niet zo boeiend. Ik heb er dus een collage van gemaakt. 
Vanaf week 39 (dat is de layout van de afgelopen week), zal ik weer proberen om wekelijks een update op mijn blog te plaatsen.
Hierbij dus week 39, de week dat Olivier ineens een puzzel van 45 stukje kan leggen en de week van het scrapweekend.


Liefs Nicole

8 opmerkingen:

 1. Wat fijn dat je zo'n productief weekend hebt gehad Nicole grappig dat Olivier dan ineens die puzzel 'aankan'. Wie zat er rechts voor aan tafel? :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Dat heb je toch maar weer mooi gefikst Nicole moet een goed gevoel geven!!!
  Leuke foto,s en wat een leuk huisje zeg!!!

  lieve groetjes Fia

  BeantwoordenVerwijderen
 3. En in het echt zijn ze nog veel mooier. En ze had er een gang in. Jeetje over speedscrappen gesproken. En rechts voor aan tafel die stoel daar zat een onzichtbare Dilly, die we toch echt steeds meenamen.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Je bent weer bij hoor, goed zo !! Wat een productie zeg, erg gaaf ! En dan die kerstplaatjes in week 35, hahaah .... langniegoednie ;)

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wow zeg, zoveel layouts in één weekend! Knap gedaan! Ik kan me voorstellen dat je gemoedsrust nu weer helemaal in orde is :)

  BeantwoordenVerwijderen
 6. ziet er weer goed uit..! lekker bijgewerkt..!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Jeej, je bent weer bij, goed zeg! Het wordt weer een prachtig album, helemaal in jouw stijl. :D

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Ziet er goed uit Nicole, en heerlijk zeg zo'n inhaalslag!

  BeantwoordenVerwijderen