donderdag 10 mei 2012

Mijn eerste werk als DT'er van Scrapdelight

De afgelopen weken ben ik druk bezig geweest om een aantal projecten te maken voor Scrapdelight. Deze zijn inmiddels verschenen in de Scrapdelight Extra (de SE), het online scraptijdschrift van Scrapdelight dat je hier gratis kunt downloaden.
Onderstaand een paar foto's van mijn projecten, maar er staat nog veel meer leuke inspiratie in de SE!

Allereerst heb ik een printers tray gemaakt.

De basis is een chipbaord printertay welke ik eerst wit heb geverfd en daarna met wat Distress Inkt weer een verweerde look heb gegeven. Vervolgens heb ik de tray met Glossy Accents bewerkt, daardoor lijkt het nu wel een soort porcelein.Ik ben echt gek op Glossy Accents, ik gebruik het ook heel vaak voor chipboard titels.
Het papier dat ik hier gebruikt heb komt uit de serie "Fabulous" van simpel Stories. Verder heb ik nog twee layouts gemaakt, deze heb ik gemaakt met papier van Basic Grey uit de serie "Kissing Booth".
Mijn favoriete kleur is roze en met alleen maar mannen in huis, scrap ik natuurlijk niet zo vaak roze layouts. Als ik die kleur al gebruik, dan is dat omdat de jongens iets roze in hun kleding dragen, of zoals bij deze foto als het een zwart/wit foto is.
Op deze layout weer een heleboel journaling voornamelijk met grappige uitspraken van Cas. Dat zijn van die dingen die je heel snel weer vergeet, maar eigenlijk veel te leuk om vast te leggen en dat heb ik met deze layout dan maar eens gedaan!Het idee van deze layout komt bij Ali Edwards vandaan. Ik heb ooit eens een layout van haar gezien waarin ze een foto had gebruikt van de geboorte van haar zoon en een foto van haar zoon op een bepaalde leeftijd. Toen Cas vier werd en er dus heel veel in zijn leventje zou veranderen, door school en de BSO leek mij dat een mooi moment om eens terug te kijken en vast te leggen hoe ik dat op zijn vierde verjaardag heb gevoeld.
Het papier dat ik voor deze layout heb gebruikt is van Echo Park "a boy's life" (hoe toepasselijk!).Nou dat is voorlopig even mijn bijdrage aan de SE. Wil je nog meer leuke scrap-projecten bekijken of inspiratie opdoen, dan moet je zeker de SE even downloaden!
De volgende uitgave zal zijn in juli 2012.

Liefs Nicole

6 opmerkingen:

 1. Dat is een mooie bijdrage Nicole, erg leuk dat we nu collega's zijn!
  grt, Corina

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Welcome to Scrapdelight, I am looking forward to seeing your clean cut work.I find it very refreshing for the eye....something I can not personally do. Like what you have done.
  Scrappy hugs Susan

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Heel erg leuk.. ik had ze dan ook wel in de SE gezien maar nu ook op je blog.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Whaaaah, ik zag je werk bij scrapdelight in de S extra, wat leuk dat je in het DT zit!!!! Echt een verdiende plek hoor, veel plezier daar en je werk is weer supermooi!!!!!

  Groetjes,
  Marjolijn.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Prachtige printerstray heb je gemaakt !
  Gaan we die in het echt zien op 16 juni :) ?

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Mooi zeg, al je bijdragen aan SE! Ik heb ook nog zo'n letterbak liggen. Vind dit toch ook wel mooi. Dat strakke past ook beter in mijn interieur. ;-)

  BeantwoordenVerwijderen