vrijdag 8 april 2011

Boys Only

De afgelopen week kwam er maar weinig van scrappen.
Ik zit al een tijdje thuis en dan zie je in huis ineens veel meer dingen die nodig gebeuren moeten. Zo vond ik het al een tijdje nodig dat de muren in de keuken opnieuw geverfd zouden worden en daar ben ik deze week mee aan de slag gegaan. Daarnaast spelen de jongens met dit mooie weer heel veel in de tuin, die na de winter ook nog wel een beetje verzorgd moest worden.
Inmiddels staan de keuken en de tuin er weer netjes bij, maar dat ging wel ten koste van de scraptijd en als ik dan 's avonds moe maar voldaan klaar was met de klussen van die dag, dan had ik eigenlijk geen energie meer om mijn scrapplek op te zoeken.
Maar het is me toch nog wel af en toen gelukt en dus heb ik twee layouts voor Olivier zijn album gemaakt.

Dit is de eerste:
Gebruikte materialen:
De bovenste strook papier is van WeR Memory Keepers " Geo-Hectic - short Circut" (de achterkant) en het ruitjespapier is van the girls paperie " on holiday - days away". De journaling is geprint op wit cardstock, bewerkt met distress ink "vintage photo" en de titel is gesneden met de cricut uit blauw cardstock. De halve cirkel is een sticker van October Afternoon uit de serie "thrift shop". Verder is er aan de bovenkant nog een randje geborduurd met donkerblauw borduurgaren en heb ik onderaan nog twee "schroef"-brads bevestigd.




De tweede layout:
Gebruikt papier: alle designpapier is van het merk October Afternoon, het gestreepte papier is uit de serie Night Light - Charles, het groene papier met de rondjes is uit dezelfde serie Night Light - Henry en het geblokte papier links is uit de serie Ducks in a row - Splish splash (de achterkant). Het uiltje onderaan heb ik uit een journaling card geknipt (geen idee welk merk dat is). Voor de titel heb ik thickers gebruikt (de kleine letters zijn "fantastic: van American Crafts en Dear Lizzy en het &-teken is van "pajamas" van American Crafts. De journaling heb ik geprint op wit cardstock, daarna in strookjes gesneden en die weer bewerkt met distress inkt (vintage photo) voordat ik ze op de layout heb geplakt. Links zit nog een geborduurd randje met groene borduurgaren.


Nu ga ik lekker slapen!
Liefs Nicole

5 opmerkingen:

  1. Beide LO's erg mooi!! Papier vind ik ook erg mooi!
    Groetjes,Brenda

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Hele mooie lootjes!! Die bovenste is echt mijn favoriet. Vind de kleuren echt super.
    Groetjes, Annemieke

    BeantwoordenVerwijderen
  3. mooie uitwerkingen weer zeg! wat heb je het papier mooi bij de foto's!
    en mag ook wel eens gezegd; wat maak je toch een prachtige foto's van je kids!! spontaan en toch zo mooi!!!

    BeantwoordenVerwijderen
  4. jemig wat een heel ventje is het al zeg!!! Leuk om te zien hoor! Fijn he als klussen af zijn, dan ben je echt moe maar voldaan. Dan ben je idd ook blij als je in je mandje ligt!~

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Oh wat een leuke lootjes! Vooral die bovenste! Met dat prachtige blauwe papier! En superfoto's !!
    Groetjes,
    Arja

    BeantwoordenVerwijderen