dinsdag 12 april 2011

voetbalpassie

Cas is gek op voetbal. Al sinds hij twee was, is voetbal favoriet. Overal ziet en wil hij voetbal, hij praat, slaapt en droomt voetbal......... en dus was het tijd om eens een layout over voetbal te maken. Eind maart gingen we met opa en pappa naar de "sportspeeltuin" (zo noemt Cas de speeltuin waar ook een grasveld bij is waar hij kan voetballen) en daar heb ik een heleboel foto's genomen van Cas in actie. Daar zaten een paar hele leuke foto's bij die op deze layouts zijn verwerkt.

Het papier dat ik voor deze layout heb gebruikt is van Little Yellow Bicycle uit de serie "Lucky Me"; het groene is " Green Blocks", het blauw-groene boven " Denim geometric". Het gestreepte papier is van Maja Design "Fika - bulle m Blabar". het uiltje heb ik uit een journaling card geknipt die ik al heel lang heb (geen idee van welk merk). De titel is gesneden met de cricut uit donkerblauw cardstock, in het puntje op de i heb ik een hartjesbrad bevestigd. Verder zit er nog een tabje met de datum van de foto's en uiteraard heb ik weer geborduurd op de layout.
Liefs Nicole

4 opmerkingen:

 1. Geweldig zoals kinderen een passie voor voetbal kunnen hebben, onze kleinzoon net zo.
  Geniet lekker van deze passie, en je hebt er een super leuke LO van gemaakt !!

  groetjes Ria S.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een leuke Lo, leuk met veel foto's.
  En wat leuk dat hij zo gek is op voetbal, vind papa ook wel leuk denk ik.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat een gave LO! De letters, zijn dat stickers of zo. Mooie foto's, ik vind het altijd heerlijk om die knaapjes zo fanatiek te zien voetballen. Die koppies, om te zoenen!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat een gave foto's!! Dat koppie is goud waard! ;-)

  BeantwoordenVerwijderen