zondag 20 maart 2011

Madurodam

Sinds vorige week probeer ik wat structuur te krijgen in wat ik doe, er lag namelijk nog zoveel wat nog nét niet af was, zo lag er al een tijdje een mini-boekje voor vrienden (dat ik eigenlijk in oktober al aan ze had willen geven), zo was de kaft van mijn PL2011 nog steeds niet helemaal af (de achterkant moest nog worden gekaft), mijn december dagboek was ook nét niet af (de afsluitende pagina moest nog worden gescrapt) en zo waren er nog meer klusjes die in mijn hoofd zaten en maar steeds niet uit mijn handen kwamen.
Ik besloot er eens een lijstje van te maken en het lijstje netjes af te werken. Afgelopen maandag had ik een lijstje met daarop 17 punten.
Na een paar dagen hard werken, had ik donderdagavond nog maar 5 punten over en lonkten er een aantal foto's naar me die ik ook graag wilde scrappen (o.a. de foto's van het aviodrome van mijn vorige bericht). Het lijstje afwerken had me een heerlijk gevoel gegeven, het gevoel van mijn zaakjes weer een beetje op orde hebben, het gevoel dat ik nuttig bezig was geweest....... kortom een gevoel van rust!

Sinds vrijdag heb ik mijn lijstje even los gelaten en ben ik bezig geweest met de foto's die mijn naam riepen (echt waar; ik kon ze horen roepen "Nicole, scrap mij! scrap mij!).
Vandaag heb ik weer twee layouts gemaakt, dit keer met foto's van afgelopen donderdag toen ik met de jongens naar Madorudam ben geweest.
Het was erg leuk in Madurodam; we waren vroeg in de ochtend, het was koud maar we waren wel de enige bezoekers en dat betekende voor mij (als paparazzi van de jongens) veel gelegenheid om rustig foto's te maken van de jongens zonder dat er andere mensen op de foto's staan. Dat vind ik altijd zooooo storend :-)

Hierbij de layout voor Cas zijn album:
Voor beide layouts heb ik maar weer eens papier gebruikt van mijn favoriete merk, Basic Grey. Het is mijn favoriete merk, omdat ik altijd wel in mijn BG-stapel papier vind wat ik mooi bij de foto's vind passen. Voor Cas heb ik gebruik gemaakt van "archaic - boulder", "arcaic - ancient" en " curio - general store".
De journaling heb ik geprint op rustic cream cardstock van Papertrey Ink en de randjes daarvan heb ik bewerkt met distress ink (vintage photo). De halve cirkel is een tag van Ormolu " lucky-tags", de titel en het hartje zijn gesneden uit cardstock met de cricut en in het hartje heb ik met de hotfix een swarovski steentje bevestigd. Verder nog een rood geborduurd randje om de layout helemaal af te maken.

De layout voor Olivier zijn album:
Deze is gemaakt op basis van dezelfde sketch. Het papier dat ik voor deze layout heb gebruikt is ook van Basic Grey " Capella - mezzo"(de achterkant en daarop heb ik met bruine inkt stipjes gestempeld - stempel " Polka dots basic II" van Papertrey Ink), "green at heart - apple" en "mellow - ebb". Het overige is hetzelfde als de layout van Cas.







Zo en morgen ga ik weer verder met mijn to-do lijstje, want behalve de vijf dingen die er nog op staan, zijn er nog een heleboel dingen te verzinnen die er ook nog op gezet kunnen worden.

Liefs Nicole

12 opmerkingen:

  1. wat super mooie lootjes toppie

    fijnen dag gewenst
    groetjes carla

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Mooi geworden Nicole!
    En wat ik leuk vind, is dat je er flink wat journaling bij doet, dat geeft een LO altijd meerwaarde.
    Overigens ben je een mazzelaar, om Madurodam zo leeg te hebben, dat heb ik helaas nog niet mee mogen maken!
    BG is ook mijn favo, inderdaad altijd goed te matchen met de foto's.
    groetjes,
    Corina

    BeantwoordenVerwijderen
  3. wat een mooie lo's heb je gemaakt. En wat ben je goed bezig met je to do list.
    Liefs Ageeth

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Wat zijn dat mooie layouts
    die je heb van madurodam
    ik heb ook nog foto,s er van

    groetjes Lida

    BeantwoordenVerwijderen
  5. 2 Schitterende lo's Nicole !
    Maar het zijn dan ook fantastische scraponderwerpen....

    BeantwoordenVerwijderen
  6. nicole, wat een prachtige lootjes weer! doe je bewust steeds dezelfde indelingen voor beide boeken?
    en wat goed van je om zo'n lijstje te maken en zo snel af te werken!! ik ben ook echt een lijstjes-wijf ;-) geeft me echt lucht en overzicht!

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Prachtige layout Nicole !! Ik vind die strakke stijl van jou erg mooi !!
    Groetjes Berdien

    BeantwoordenVerwijderen
  8. Hele gave Lo-tjes!
    Groetjes, Annemieke

    BeantwoordenVerwijderen
  9. Aan je manier van scrappen zie je niet dat je een to-do lijstje nodig hebt hoor. Je scrapt super strak en gestructureerd!! Mooie stijl heb je, maar dat heb ik al vaker gezegd.

    BeantwoordenVerwijderen
  10. Wat een mooie layouts weer Nicole. En wat leuk dat je er een foto van jou en je zoon in hebt verwerkt. Gaaf.

    BeantwoordenVerwijderen
  11. Ontzettend leuk Nicole! Wat een lieverds zijn het toch. En inderdaad heel erg mooi die journaling erbij, vooral voor later. :)

    BeantwoordenVerwijderen
  12. Heerlijk al die verhalen erop....is zo leuk voor later. Mijn dochter kijkt nog steeds in haar babyboek en vind mijn commentaar hilarisch...

    BeantwoordenVerwijderen