zaterdag 5 maart 2011

2 layouts op Amerikaans A4.

Tussen PL2011 en het patchwork door, maak ik af en toe ook nog een layout voor Cas of Olivier. Soms duurt het dan een paar weken voordat een layout klaar is (zoals de bovenste) en soms duurt het "maar" twee dagen (zoals de onderste).
In elk geval ben ik heerlijk bezig om wat achterstand in het album van Olivier weg te werken en dat voelt lekker. December 2010 is bijna klaar en daarna hoef ik nog maar van 5 maanden de foto's weg te werken (juli tm. november 2010) en dan zijn in elk geval al Olivier zijn foto's gescrapt. Dan kan ik het voor Olivier gewoon weer bijhouden en eens kijken welke foto's van Cas ik de afgelopen jaren nog niet heb gescrapt, die ik wel graag zou willen scrappen.

Layout 1 die ik deze week heb afgemaakt is met twee heerlijke foto's van Olivier die me iedere keer weer een glimlach op mijn gezicht bezorgen.

Het papier dat ik voor deze layout heb gebruikt is van verschillende merken; het bovenste papier is van Kaiser Kraft "Tis the season - Reindeer", de onderste bruine strook is van Bo Bunny "kitchen Spice - Allspice" (de achterkant) en de linkerstrook (het stippeltjespapier) is van My Mind's Eye "Luch - brown damask paper" (de achterkant. De journaling heb ik geprint op wit cardstock en met distress ink (vintage photo) heb ik de randjes geïnkt. De titel heb ik uit lila cardstock gesneden. Het tabje aan de linkerkant is een svg-bestandje dat ik zelf heb gemaakt voor de cricut.
Verder heb ik met wit borduurgaren een randje geborduurd over het stippeltjespaper en het borduurgaren daarna ook een beetje bewerkt met distress inkt (vintage photo).


De tweede layout van deze week is er eentje met foto's van Olivier in de sneeuw (de kleuren op de foto zien er een beetje fel uit, maar ik krijg de layout niet beter ingescand).
Het blauwe papier is van Fancy Pants " Frosted - Hill of snow" en het streepjespapier is van Three bugs in a rug " Snow much fun - Stripe".
Ook hier heb ik weer een randje geborduurd met (blauw dit keer) borduurgaren van DMC. De journaling weer geprint op wit cardstock waarvan de randjes weer bewerkt is met distress ink (Vintage photo). De titel van deze layout is een stempel met de tekst "dashing through te snow" (Verve Stamps - christmas in the air) gestempeld op wit cardstock en weer de randjes bewerkt met.......... (je weet het inmiddels vast wel hahahaha).
De tekst-stickers komen uit diverse stickervellen die ik al heel lang heb liggen (vraag me dus niet meer welke merken, want de reclame-randjes heb ik er al lang geleden vanaf gesneden) en boven de tekst strookjes zit een hoek ornament in het zilver (zoiets (klik hier) maar dan in zilver). De halve cirkel is een tag van ormolu (klik hier).

Nou ik hoef me voorlopig nog niet te vervelen, genoeg wat ik nog graag wil doen!

Liefs Nicole

5 opmerkingen:

 1. leuke layouts zeg! ik vraag me telkens af hoe dat nou is op a4 scrappen, maar kom er nooit toe...

  BeantwoordenVerwijderen
 2. prachtige lootjes weer nicole!!mooi zoals je je werk beschrijft, dan ga je echt op de details letten, die je anders niet goed zou zien op een foto...

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat een mooie lo's weer. Ik wil het ook altijd nog eens proberen om op A4 te schrappen, maar kan me er niet toe zetten. Misschien ga ik het toch eens proberen. Jij inspireert me er wel voor.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Die 'L' doet me denken aan een bepaald liedje dat Cas een tijd lang zong...

  BeantwoordenVerwijderen