vrijdag 18 maart 2011

Aviodrome

Vorige week zaterdag zijn we met de jongens naar het Aviodrome geweest. Natuurlijk is Olivier daar nog veel te klein voor, maar de jongens hebben op het ogenblik flink afleiding nodig anders hebben we de hele dag een huis vol herrie. Olivier is nog niet zo goed in samen spelen; hij wil alleen maar datgene hebben wat Cas heeft en dat vindt Cas natuurlijk niet altijd leuk en laat dat ook weten aan Olivier, die het op zijn beurt weer op een schreeuwen zet.
Afleiding is dus nodig!

Van de foto's van het Aviodrome heb ik twee layouts gemaakt. Voor beide jongens één voor in hun album. Beide layouts zijn gebaseerd op dezelfde sketch.

Deze is voor in het album van Cas:
Voor deze layout heb ik papier gebruikt van Pink Paislee (365 degrees - Daydream), van the girls paperie (On Holiday - days away) en van Scenic route ( Appleton - 5th street). Ik heb de journaling geprint op wit cardstock, dit in reepjes gesneden en deze reepjes bewerkt met distress ink (vintage photo). De verticale tekststrook is een download van Ali Edwards - Everyday Twill. Het tekstblok met de tekst "love the life you live" is een die-cut charm van Teressa Collins uit de serie "documented". Verder heb ik een tabje uitgesneden met de cricut en daarop een datumstrookje geplakt.
Als laatste heb ik nog een randje geborduurd met rood DMC-garen.

De layout voor in Olivier zijn boek:
Gebruikt papier: Pink Paislee (365 degrees - daydream), My Mind's Eye (Quite Contrary - little boy blue "curious") en My Mind's eye( lil' Robots - Laser lines).
Ook hier heb ik weer een tekststrook geplakt, een andere download uit dezelfde serie van Ali Edwards (Everyday twill).
Het vliegtuigplaatje heb ik uit designpapier van Imaginisce geknipt (let's roll - Let's go).
Ook hier weer een tabje met een datumstrookje en ik heb een rechtsonder een strookje geplakt. Hierop heb ik in Word de betekenis van het woord Enjoy gemaakt en uitgeprint.
Ook weer een geborduurde rand, met ecru garen dit keer.

Liefs Nicole

14 opmerkingen:

 1. Mooi gedaan wat leuk dat je het in dezelfde kleuren hebt gehouden voor beide

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat heb je er super leuke Lo van gemaakt voor beiden de kleuren passen heel mooi bij de foto's een lekker stoer geheel !!

  groetjes Ria S.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat zijn ze weer leuk en wat een leuke foto's. Wat een leuke herinnering voor later voor de boys.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Echt weer Nicole Lay out wat mijn oog registreert, supergaaf gedaan!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wat heerlijk stoer zeg die foto's! En weer erg mooi verwerkt op de LO's. Ennee...... succes met scheidsen..... hahahah

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Dankjewel voor je berichtje op mijn blog! Wat geweldig dat jij voor alle twee je jongens een eigen pagina maakt :) wow!
  Het papier dat ik gebruikt heb is van mymindeye en ik heb hier: http://www.shop.scrapdelight.nl/papier/my-minds-eye/stella-and-rose/gertie/ vandaan!

  Groetjes, Johanna

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Ze zijn weer helemaal leuk ook de indeling is leuk!
  Schattige foto's en stoere kleuren heb je gebruikt!!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Supergaaf weer, ik hou van deze stijl.
  Enne... succes met politieagentje spelen. Ik ken het. ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
 9. heel mooi gedaan! mooie fotos ook!

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Hij is heel gaaf geworden!leuke foto's!!

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Mooi!! Mooie foto's, prachtig papier en wat een mooie lootjes zijn het geworden. Ik hou van jouw stijl: clean en simple!
  Liefs,
  Arja

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Hahaha...dank je wel Nicole.
  Heb je blog bekeken en dat ziet er erg goed uit.
  Bedankt Jolande

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Leuke layouts heb je ervan gemaakt. En wat herkenbaar. Hier met 3 kids gebeurt het ook regelmatig. Wij gaan dan vaak even naar Blijdorp. Gelukkig is het nu weer heerlijk weer en spelen ze heel veel buiten. Maar deze tip zal ik onthouden, zullen ze ook heel erg leuk vinden.

  Groetjes Angelique

  BeantwoordenVerwijderen