dinsdag 29 maart 2011

zwemfan & ome Marc

afgelopen week weer twee layouts gemaakt, eentje omdat die op mijn todo-lijstje stond en de andere omdat ik de foto's gewoon zo leuk vond, het nog maar net geleden was en het dan makkelijker is om de journaling te schrijven :-).
Mijn todo-lijstje is vorige week niet zo hard geslonken als de week ervoor, naar gelukkig zijn er ook geen nieuwe dingen bijgekomen.

layout zwemfan:
Het blauwe papier is uit een paperpad van Little Yellow Bicycle - Traveler. Het streepjespapier is van Bella boulevard " Hello beautiful - Sky's the limit". De titel is gesneden uit papier van Basic Grey " Marjolaine - velvet bundt cake". De randjes van de titel heb ik bewerkt met distress inkt (vintage photo). Verder nog een randje geborduurd en wat tekststrookjes op de layout verwerkt. Het hoekje is een metal-charm (klik hier).


layout ome Marc:
Deze foto's hebben echt een paar dagen op mijn bureau gelegen. Ik kon maar steeds niet het goede papier hierbij vinden. Gelukkig bracht een dagje scrapshoppen uitkomst! Ik had bij Doe@ding o.a. het streepjespapier gekocht en dat vond ik prima passen bij deze foto's.
Het streepjespapier is van Maja-design "Fika - bulle m Blabar". Het papier aan de zijkant is van Fabcy Pants " like father like son - be strong". het hartjespapier is de achterzijde van het streepjespapier van Maja design.
Eens kijken of ik er deze week aan toe kom om mijn laatste 4 todo-dingetjes af te strepen.

Liefs Nicole

12 opmerkingen:

 1. Leuke layout Nicole. En knap dat je to-do lijstje slinkt, bij mij wordt die alleen maar langer ;-). Succes ermee.

  Groetjes Angelique

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Dat ziet er weer geweldig uit!
  Leuk om de foto's van Cas in 't zwembad te zien!!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Mooie layouts weer. Mooi lettertype van de bovenste.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat een leuke lo's weer. Die zwemlayout vind ik zo vrolijk.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Mooie strakke LO's.
  En die grote letters vind ik ook super(groot)
  hihi.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ahhh ze zijn weer helemaal toppie!!
  Ik moet zo lachen om het gezicht van je zoontje waar hij van de glijbaan af gaat!!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Wat een ontzettend leuke layouts! Ik vind het zo knap dat je zo mooi "clean" scrapt! (ik kan dat echt niet, ik moet steeds meer dingen toevoegen :)) en die foto dat je zoontje van de glijbaan glijdt vind ik inderdaad ook heel erg leuk!!

  BeantwoordenVerwijderen