vrijdag 7 januari 2011

Opgeruimd staat netjes

Op mijn todo-lijstje stond hoog bovenaan mijn verlangen om de hele zolderkamer eens op te ruimen en weer eens van onder tot boven schoon te maken.
Opruimen was hard nodig, want overal op de vloer stonden dozen; pizzadozen met scrapspullen die ik nog niet had opgeruimd, dozen met mozaiekspulletjes die nog geen plek in mijn kamer hadden gevonden en er stonden zelfs nog dozen die met de verhuizing nooit waren uitgepakt.
Afgelopen week hebben Arjan en ik flink opgeruimd op zolder, de hele vloer is weer leeg en alle spullen die we wilden houden hebben inmiddels een plekje gekregen in de kasten.
Tja en als het dan zo opgeruimd is, dan wil ik ook graag nog even overal in, op en onder soppen. Zie hier het resultaat:

Nu kan ik weer heerlijk ontspannen scrappen. Een opgeruimde kamer en alle rust voor weer heel veel nieuwe scrapprojecten. En het allerfijnst vind ik nog wel dat ik weer twee dingen van mijn todo-lijstje heb kunnen doorstrepen.


Liefs Nicole

4 opmerkingen:

 1. Pffffff wat ziet dit er clean en mooi uit!
  Kom je nog wel van de zolder af Nicole????

  Veel plezier op je lekkere opgeruimde stekje..

  Fijn weekend,
  Fia

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Heerlijk zo opgeruimde plek.. Zo ziet dat er van mij maar weinig uit.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. OMG .....
  Weet verder niks te zeggen, hahaha :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. wat heb jij toch een prachtige scrapruimte! die kastenwand vind ik echt fantastisch! en dat je m lekker gesopd hebt, kan me voorstellen wat een heerlijk gevoel dat geeft!

  BeantwoordenVerwijderen