zondag 30 januari 2011

Mijn fotocamera

Zat ik in een vorig blogbericht nog te "klagen" over het feit dat ik met Project Life niet meer zoveel tijd over heb om ook nog "gewone" layouts te maken. Nu heb ik zomaar twee uurtjes tijd om te scrappen.
Olivier ligt in bed en Cas en Arjan zitten voor de televisie een filmpje te kijken. Deze tijd heb ik dus maar eens benut om een layout af te maken die al een tijdje op onafgemaakt op mijn bureau lag (en ik word altijd een beetje zenuwachtig van onafgemaakte dingen).
Vlak voor kerst (2010) heeft Cas van ons een fotocamera gekregen. Dat hadden we Cas al sinds de zomervakantie beloofd, als hij zou leren om goed om niet alleen de kleine boodschap op de WC te doen, maar ook de grote boodschap. Toen Cas in december dus ineens helemaal zindelijk was, hadden wij een belofte in te lossen en dat hebben we gedaan.
Cas was helemaal blij met zijn fotocamera en wilde deze de eerste dag niet meer los laten. Overal waar Cas ging, had hij zijn fotocamera bij zich en daarover gaat deze layout (en de journaling).


Normaal gesproken vermeld ik op mijn blog altijd welk papier ik heb gebruikt, maar het bruine en geblokte papier is al zo oud (en de strookjes van het merk zaten er niet meer aan) dat ik het niet meer weet. Het lichtbruine papier (aan de zijkant en waar de journaling op is geprint) is in elk geval van BoBunny; de achterkant van "Kitchen Spice - Allspice".
De ronde sticker is eem word sticker van October Afternoon - Thrift Shop.
De kaartjes rechtsonder zijn brushes van Ali Edwards "Photography WordArt" (klik hier), geprint op wit cardstock. Linksonder heb ik twee brads bevestigd van KI Memories " enchanting". En verder heb ik nog een randje geborduurd op de layout met bruin DMC-garen.

Ik ga eens kijken of er nog genoeg tijd is om aan een nieuwe layout te beginnen.

Liefs Nicole

3 opmerkingen:

  1. Wat een mooie LO weer Nicole en ook zo leuk dat Cas helemaal dol is op het fotograferen.
    Is dat nu na een maand nog steeds, of is het weggezakt? Leuk Papier gebruikt, en met een hele mooie rustige indeling, echt jou stijl.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Wat een leuke lo weer. Zo helemaal Nicole. Leuk hoor.

    BeantwoordenVerwijderen