donderdag 25 maart 2010

Een kaartje.....

.....voor mijn collega Kirsten die na 1½ jaar hard leren vandaag haar diploma SPW3 krijgt. Ik had een kaartje op het blog van Ingrid gezien, vond het een geweldig kaartje en wist gelijk dat ik hem in zwart/wit/rood wilde maken, een kleurencombinatie die ik altijd heel erg mooi vind.

Als basis voor de kaart heb ik een zwarte vierkante kaart gebruikt, afmeting 13,5 x 13,5 cm. Aan de linkerkant van die kaart heb ik met witte inkt ("Fresh Snow" van Papertrey Ink) stipjes gestempeld (stempel: Polka Dot - Basic II van Papertrey Ink). Op een stukje rood cardstock, afmeting 10 x 11 cm, (geen idee welk merk, maar de kleur heet"Rainbow red") heb ik met rode inkt ("Pure Poppy" van Papertrey Ink) kleine damasken gestempeld (stempel: Damask Designs van Papertrey Ink) en vervolgens heb ik met zwarte inkt de tekst "Congrats you did it!" gestempeld (stempel: Signature Greetings van Papertrey Ink).
Het rode cardstock heb ik aan de linkerzijde bewerkt met een Edge Punch van Martha Stewart " Doily Lace" en aan de rechterzijde heb ik de hoeken afgerond met een ronde hoekpons. Vervolgens heb ik het stukje rode cardstock gemat op wit cardstock. Hieroverheen heb ik een lintje geknoopt (Pure Poppy - Saddle Stitched Ribbon van Papertrey Ink). In de knoop van het lint heb ik nog een bedeltje verwerkt.

Vanavond gaan we met een paar collega's naar de diploma-uitreiking.

Er liggen helaas nog een paar "unfinished items" op mijn bureau.
Het eerste is een nieuw album voor mijn BOM. Ik had laatst page-protectors gekocht van American Crafts in afmeting 8"x8" en heb besloten dat ik de pagina's van mijn BOM in die page-protectors wil bewaren. Dan blijven ze mooier dan als ik de pagina's zonder bescherming in een album bind, maar met page-protectors eromheen is de kaft van het album dat ik al had gemaakt ineens te klein geworden. Ik dacht het gemakkelijk op te kunnen lossen door een American Crafts album 8"x8" te kopen, maar helaas............... met zwarte rug is dat album nergens te krijgen in Nederland. Dan zit er dus maar 1 ding op en dat is zelf maken. Dat lukt ook best (hij is alweer bijna af), maar voor de rug van dat album ben ik nog even op zoek naar zwart boekbinderslinnen. Die zoektocht lukt ook nog niet al te best en ik hoop dat ik zondag op de creabeurs in Rijswijk iets kan scoren.

En verder ligt er nog het album " een week uit mijn leven", daar ga ik vandaag en het weekend mee starten. De werkbeschrijving van de kaft heb ik inmiddels ontvangen en vanaf maandag gaat de workshop weer verder en is het de bedoeling dat we iedere twee dagen één dag van "de week uit mijn leven" gaan scrappen. Dat wordt hard doorwerken dus :-).

Tot zover weer!
Liefs Nicole

4 opmerkingen:

  1. Leuke kaart, mooie kleuren bij elkaar!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Gaaf istie zeg! Een echte 'Nicole' weer ;)

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Bij Scrapbook Nederland is dit album wel te koop! Als tie inmiddels niet uitverkocht is... en anders kan de eigenaresse van de winkel (Yvonne) hem misschien wel voor je bestellen!!!

    BeantwoordenVerwijderen