maandag 5 april 2010

een schoon en opgeruimd huis = een schoon en opgeruimd hoofd!

Wat heb ik een heerlijk weekend achter de rug!

Niet alleen omdat het een heel lang weekend was (sinds woensdagmiddag was ik al heerlijk thuis), maar ook omdat het een relaxed weekend is geweest waarin ik heel veel nuttige en leuke dingen heb gedaan.
Nuttige dingen zoals huishoudelijke klusjes (en dan vooral van die dingen die je niet iedere week doet (en hoeft te doen), maar die wel een heerlijk schoon en opgeruimd gevoel geven als je ze hebt gedaan), verder heb ik samen met Arjan eens heerlijk mijn auto uitgemest. Ik geloof dat het alweer twee jaar geleden is dat ik dat voor het laatst heb gedaan en de keus was nu een nieuwe auto kopen of deze gewoon eens goed uitmesten. Aangezien de financiële middelen ontbreken voor een nieuwe auto, was de keus niet zo moeilijk :-)
Verder bestond het weekend uit héél veel leuke dingen; natuurlijk genieten met de jongens van de paasdagen, genieten van het feit dat Olivier en ik na een flinke verkoudheid van ruim een week nu allebei weer helemaal opgeknapt zijn, uiteraard behoort uitslapen ook tot de leuke dingen (wat ben ik toch blij dat Cas en Olivier ook allebei uitslapers zijn en wij dan 's morgens zomaar tot 8 uur kunnen slapen) en het weekend was er héél veel tijd voor scrappen.

Jaja....... dat ik alweer een tijdje niets heb laten zien, wil niet zeggen dat ik niets doe. Zoals ik al eerder heb aangegeven, volg ik de workshop "een week uit mijn leven" bij Moniek (klik hier) en dat is best hard werken!

Maar ik wil jullie toch graag alvast een update geven van de vorderingen van mijn album want het wordt zoooooo mooi! Anders dan jullie normaal van me gewend zijn, ga ik hier nu natuurlijk geen werkbeschrijving plaatsen, want dan moeten jullie de workshop van Moniek ook maar volgen en dat kan ik iedereen aanraden. Niet alleen is het ontzettend leuk om eens een week lang bij te houden wat je doet (je komt er dan echt achter dat je dagen helemaal niet saai zijn en dat er altijd wel iets bijzonders is om op foto te zetten en te beschrijven), Moniek heeft er een heel leuk en origineel album van weten te maken en ik weet nu al zeker dat ik dit album nog wel een paar keer in mijn leven zal maken!

Daarnaast heb ik ook nog een kaartje gemaakt, mijn zus en zwager zijn namelijk gisteren 12½ jaar getrouwd en daarvoor heb ik dit kaartje gemaakt. Het kaartje is weer helemaal "papertrey ink"-proof :-)
De basis voor de kaart is gemaakt van cardstock in de kleur "Dark Chocolate". Op een witte correspondentiekaart heb ik met bruine inkt in dezelfde kleur ("Dark Chocolate") damasken gestempeld uit de serie "Damask Design". De witte kaart heb ik gemat op een strook roze carstock in de kleur "sweet blush". Daaroverheen heb ik een lint gestrikt (classic Grosgrain Ribbon - sweet blush) en daarna heb ik alles op de bruine basiskaart geplakt. Daarboven heb ik met witte inkt (Fresh snow) de tekst "happy anniversary" gestempeld (ook van de serie Damask design) en daarnaast heb ikmet de hotfix drie swarovski-crystalsteentjes bevestigd.

Zo..... en nu ik zo intens van het weekend heb genoten, kan ik er weer flink tegenaan op werk. Nog een kleine twee weken en dan gaan we met het kinderdagverblijf verhuizen en dat is bijna net zo hard werken als de workshop van Moniek. Het wordt dus een drukke tijd met vast en zeker veel te weinig tijd om te scrappen, maar ik weet nu al zeker dat iedere vrije minuut die ik heb, ik bezig zal zijn met het afmaken van mijn album "een week uit mijn leven".

Liefs Nicole

6 opmerkingen:

 1. Wat een mooi kaartje zeg, ik zie dat je de "parelpen" hebt gebruikt! Super!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. heel gaaf kaartje, ik heb m opgeslagen in mijn mapje liften!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat een prachtig kaartje. Heel erg chique.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Huhhh ik had een reactie gegeven en nu is hij weg??
  Dan nog een keer vind hem prachtig mooie kleuren keuze en zo geschikt voor deze gelegenheid!
  Ik vind je album super leuke foto's mooi gedaan Nicole!!

  Groetjes Fia

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ooooh, wat ik nu al van je album zie vind ik supergaaf. Ik wil dat ook graag een keer gaan doen. Dus hopelijk gaat Moniek deze workshop nog eens geven, want het idee spreekt me aan en als je het zo samen doet, heb je een stok achter de deur en ga je ervoor !!
  Ben heel benieuwd naar je eindresultaat !!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Mooi kaart en ik ben erg benieuwd naar het eind resultaat van je album!

  BeantwoordenVerwijderen