woensdag 17 maart 2010

Twee layouts.

Zoals ik in mijn vorige bericht al had aangegeven, heb ik de laatste tijd ook nog wat layouts gemaakt.
De eerste twee zijn "halfjes" , dat wil zeggen gemaakt op 6"x12" designpapier. De linkerpagina is weer een kalenderpagina voor Cas zijn jaarboek en de rechterpagina is de achterkant van diezelfde kalenderpagina en is een halve layout.

De kalenderpagina is geprint op designpapier van Basic Grey uit de serie Nook&Pantry " Waffles" (de achterkant). Het enige dat ik nog aan deze kalenderpagina heb toegevoegd is een E-line Crystal van Prima marketing en een "titel" (de maand en jaartal uitgesneden met de cricut uit zwart cardstock).

De pagina met de titel "This is why i love you" heeft als basis een half vel designpapier van Kaiser Craft uit de serie "Thrill Seeker - Explore". Aan de linkerkant is een strook designpapier van Scenic Route "Appleton - 5th street" geplakt van ongeveer 1 cm. breed. Boven de foto zit een stukje designpapier rmet tekst uitgesneden uit het vel " Prankster" van dezelfde serie Thrill Seeker van Kaiser Craft. Onder de foto is de journaling verwerkt, uitgeprint op een stukje wit cardstock. De titel is met de cricut uitgesneden uit rood cardstock "pure poppy" van Papertrey Ink. Het ornament boven de titel en de sterretjes onderaan zijn gestempel met witte inkt ("Fresh Snow" van Papertrey Ink). De ornament-stempel is van Papertrey Ink en komt uit de stempelserie "Vintage labels" en de sterretjes komen van een stempel van Teresa Collins "Plane". En meer is het eigenlijk niet........

De layout "leren sneeuwballen gooien" is gemaakt op designpapier van SEI-wintersong. De basis is het geruite papier ("Redwood hideaway" - de achterkant). Onder de foto's zit een strook "Crystal Arabesque" (ook de achterkant) en aan de rechterzijkant zit een strookje "flurry kisses". Bovenaan de foto's zit een geborduurd randje met rood DMC-borduurgaren. De rode stip aan de onderkant van de foto's is een grote rode brad (die ligt al heel lang in mijn bakje met brads dus ik weet niet meer zeker van welk merk dat is, maar denk dat het er eentje was van Queen&Co) en daarop heb ik een bedeltje in de vorm van een ijsster geplakt. Om de brad zit een halve stempel van Daisy Bucket " love around" gestempeld met zwarte inkt.
De journaling is verwerkt op een stukje wit cardstock wat dezelfde afmeting heeft als de foto's en de randjes hiervan zijn bewerkt met zwarte inkt. De titel is eveneens uitgesneden uit rood cardstock "Pure Poppy" van Papertrey Ink.

Tot zover een aantal dingetjes die ik de afgelopen weken weer heb gemaakt.

Ik ben deze week druk bezig met foto's maken en informatie verzamelen voor de workshop "een week uit mijn leven". Ik dacht eerst dat het een saai album zou worden, omdat mijn week deze week alleen maar vol zit met werken, werken en nog eens werken, maar het valt wel mee. De hele week is alles behalve saai en de manier waarop Moniek ons informatie laat verzamelen, gaat er absoluut voor zorgen dat het een heel leuk album gaat worden!
Deze week is alleen maar foto's en informatie verzamelen en vanaf volgende week gaan we drie weken aan de slag met het album. Jullie zullen er vast nog wel wat van zien op mijn blog!

Liefs Nicole

4 opmerkingen:

 1. Dat ziet er weer leuk uit en die pagina uit Cas jaarboek is ook leuk en dan vooral zijn foto..

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Volgens mij wordt het een prachtboek!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Je layouts zijn weer helemaal gaaf Nicole! Enne... ik ben benieuwd naar die ene week uit jouw leven... ;)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat een prachtwerkjes heb je weer gemaakt zeg!!

  BeantwoordenVerwijderen