vrijdag 1 februari 2013

op zoek naar inspiratie?

Bij Scrapdelight scrapbookwinkel, kwam steeds vaker de vraag of we weer een uitdaging hadden, omdat veel scrappers graag aan de hand van een uitdaging zich willen laten inspireren of "out of the box" willen gaan.Aan zo'n verzoek geven we graag gehoor en daarom heeft Michelle dit inspiratiebord gemaakt voor februari waarmee wij, de leden van het designteam van scrapdelight, als eerste mee aan de slag mochten gaan.

Toen ik het bord zag, moest ik natuurlijk gelijk denken aan liefde, romantiek en valentijnsdag (duhhuh.... het is het inspiratiebord van FEBRUARI!).
Het papier wist ik er eigenlijk gelijk bij; mijn favoriete merk is eigenlijk altijd Basic Grey geweest, maar met het uitbrengen van lijnen als  "Lauderdale" en "out of print" was mijn enthousiasme voor dit merk toch wel sterk getemperd; naar mijn idee veel te schreeuwerige designs en kleuren. Gelukkig voor mij hebben ze de trend van deze lijnen niet doorgezet en komen er nu weer prachtige zachte lijnen uit als "Lucille" en "True Love". Ik ben weer fan!


Het papier van "True Love" heb ik gebruikt voor mijn layout en nadat ik het inspiratiebord wat had laten bezinken, had ik me bedacht dat ik er eigenlijk ook de perfecte foto's voor had namelijk de foto's van één van de eerste afspraakjes die ik met Arjan had (lang geleden in 2000). Ook de titel voor deze layout heb ik van het inspiratiebord overgenomen, soms moet je scrappen ook niet ingewikkelder maken dan het is. Om diezelfde reden heb ik de sketch maar even gelaten wat het is en heb mijn eigen layout gemaakt.Alles over het inspiratiebord en de uitwerkingen van andere DT-leden kun je vinden op de facebookpagina van Scrapdelight (klik hier).
Wil je ook met dit geweldige inspiratiebord aan de slag, dan zouden we het leuk vinden als je je  eigen uitwerking ook op de Facebookpagina zet.

Liefs Nicole
2 opmerkingen:

  1. Zo leuk om te zien hoe je binnen dat designteam zo goed op je plaats bent. Gaaf om te zien dat je je eigen stijl zo terug laat komen in alles wat je doet!! grtjes Jootje

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ooo wat een leuke Lo is het geworden..
    En zie het inspibord er zeker in terug hoor...

    BeantwoordenVerwijderen