vrijdag 8 februari 2013

Winter memories

Ik heb van die dagen, dan weet ik gewoon even niet hoe ik met een layout verder moet. Zo ook met deze layout.
De geprinte foto's hebben een paar dagen aan elkaar geplakt op mijn bureau gelegen naast het designpapier en hoe ik ook aan het schuiven was, ik kwam er maar niet uit. Afgelopen woensdag heb ik mezelf eens streng toegesproken omdat deze layout nu echt eens af moest.
En daar is onderstaande layout uit gekomen en zoals vaak met layouts waarvan ik in het begin denk "wat moet het worden", vind ik dit uiteindelijk weer een zeer geslaagde layout geworden (in tegenstelling tot layouts waarvan ik vanaf het begin in mijn hoofd heb hoe het moet worden. Deze vind ik dan uiteindelijk vaak tegenvallen).

De foto's van de sneeuw van de afgelopen weken, moesten natuurlijk gelijk gescrapt worden.
Het papier van deze layout is uit de serie "seasons - winter" van authentique en verder heb ik op deze layout weer eens gestempeld en met embossingpoeder gewerkt. Het geeft altijd zo'n mooi effect.
En nu...... zijn er alweer een paar weken voorbij die nog niet compleet zijn in mijn PL, dus daar ga ik maar eens druk mee aan de slag. Zo blijft er altijd wat te doen (and I love it!).
Liefs Nicole7 opmerkingen:

 1. Wat een geweldige Nicole layout is dit weer. Hoe krijg je het voor elkaar. Ik dacht dat doe ik ook met mijn DD, maar niets hoor, ging niet lukken.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Oooh, hij is idd heel mooi geworden! je kunt er niet aan zien, dat het zo'n worsteling is geweest. Papier, foto's, emb's en layout zijn perfect op elkaar afgestemd.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Prachtige herinnering voor later Nicole !
  En stempelen icm embossingpoeder geeft bijna altijd geweldige effecten....

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Nicole wat een gave lay out, mooi winterpapier en heerlijke foto's van de knullen, I like it!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ha, ik ben weer eens aan het bloggen, kan eindelijk de rust wat vinden, hii. Jij bent nog steeds lekker bezig zie ik, inmiddels ligt er hier weer een pak sneeuw, ik ben het eigenlijk wel zat. Maar dit soort foto's maakt dan toch weer een hoop goed, ziet er erg leuk uit!

  BeantwoordenVerwijderen