zaterdag 26 januari 2013

Project Life 2013: week 1

In mijn vorige blogpost heb ik jullie al week 2 en week 3 van 2013 laten zien, maar week 1 moest nog gemaakt worden. Afgelopen week heb ik flink doorgewerkt om ook week 1 af te krijgen.
Ik vind Project Life een geweldig project, maar als ik achterloop word ik er altijd een beetje onrustig van en eerlijk gezegd raak ik er ook altijd een beetje gedemotiveerd van (met als gevolg dat ik steeds verder achter ga lopen).

Het is nu dus weer een fijn gevoel dat ik 2013 weer helemaal bijgewerkt heb......

Week 1 was de week dat we op vakantie waren in " 't land van Bartje", een heerlijke week waarin we hebben genoten van o.a. een relax-avond, de jongens hebben hun ponyrijbewijs gehaald en we zijn een dagje naar Plopsaland Coevorden geweest. Genoeg foto's die dus weer verwerkt moesten worden en week 1 heeft dan ook weer een extra pagina.

En nu ga ik vanavond gewoon weer eens een layout maken, ik kreeg gisteren ineens een leuke ingeving en ga de eerste foto's van Arjan en mij scrappen.Het is tenslotte bijna valentijnsdag, een leuke gelegenheid om weer eens terug te denken aan hoe het allemaal begon.
Liefs Nicole

7 opmerkingen:

 1. Mooi! En leuk om jullie eerste foto's samen te gaan scrappen. Veel plezier!!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Leuk weer Nicole, ook je Weekkaartje. Lekker simpel en dat dunne rondje.... Erg leuk!
  En die massage, heerlijk!
  Ben benieuwd naar je LO, ik heb zo'n vermoeden voor wel papier je bent gevallen.... Ik heb namelijk gisteren ook een leuke valentijnslijn meegenomen van SD en Janine liep met dezelfde..... Eentje voor een challange

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat een leuke week 1 heb je er van gemaakt. leuk hoor

  BeantwoordenVerwijderen
 4. oo ook week 1 is weer prachtig zeg..
  en de extra pagina's zeker waard.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Jij kunt dat, PL-en! ;-) Ziet er weer mooi uit. Ben benieuwd naar de LO met foto's van jullie begin...

  BeantwoordenVerwijderen