woensdag 23 januari 2013

Project Life 2013

Ik kan het toch niet laten........
Ik wil graag weer een Project Life album maken van 2013. Het album van 2012 is nog niet helemaal af, alle foto's en journaling zitten wel in de pageprotectors maar de pagina's zijn verder nog niet gescrapt, de weekkaartjes zijn nog niet gemaakt en ik wil er ook nog een layout in maken met een interview van Cas (de vragen en antwoorden staan al op papier, maar ook dit moet ik nog scrappen).
Ik bewaar het afmaken van mijn PL 2012 nog even tot de scrapdates met mijn scrapdinnetjes.......

Ondertussen begin ik dus gewoon (nou ja...... niet helemaal gewoon, want het feit dat 2012 nog niet af is, maakt me enigszins onrustig) aan mijn PL 2013. Het jaar waarin er vooral voor Olivier heel veel zal veranderen, aangezien hij dit jaar ook naar school zal gaan.
Week 1 van 2013 is nog in de maak, het was de week waarin we op vakantie zijn geweest en dus heb ik heel veel foto's en verhalen te vertellen. Er komen in week 1 dan ook 2 extra pagina's en dat vergt wat tijd.
Om niet gelijk al verder achter te gaan lopen in 2013, heb ik week 1 dus even gelaten voor wat het is en heb ik week 2 en week 3 wel alvast gemaakt. Nu kan ik de rest van deze week werken aan week 1.

Hierbij week 2:
De week waarin ik mijn todo-lijstje van 2012 heb afgewerkt en de week dat de aftrap-bijeenkomst van de workshop "2013 - a year in review" bij Scrapdelight is geweest.
 En week 3:
de week waarin Olivier naar het ziekenhuis moest voor nieuwe buisjes en de week waarin het écht, écht winter is geworden (and I love it!). Met zoveel leuke sneeuwfoto's kan ik mijn keuze niet beperken tot één leuke foto van de sneeuw in mijn album en dus heb ik een extra pagina erbij gemaakt.
Vind je het ook leuk om een album te maken over de gewone dagelijkse gebeurtenissen gedurende een jaar, maar heb je geen idee hoe je dat aan moet pakken? Geef je dan op voor de online-workshop " 2013 - a year in review" van Scrapdelight (klik hier). Je krijgt dan online alle informatie over het opstarten van een PL, je krijgt tips over valkuilen en uiteraard kun je al je vragen online stellen en krijg je snel de juiste handvatten om verder te kunnen met je album.

Liefs Nicole

5 opmerkingen:

 1. Hij wordt leuk Nicole!! Leuke weekkaartjes, en ziet er allemaal weer zeer gelikt uit.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Leuk! Vroeg me al af of je zelf nog doorging... Gaaf! Ik volg je weer.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Leuk!! Goed begin alweer van het nieuwe jaar xx

  BeantwoordenVerwijderen
 4. heel leuk weer Nicole..
  Succes ook weer dit jaar..

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Tuurlijk ga je door!!! Super!!! Ziet er weer gaaf uit je weken!!! En de laaste weken van 2012 komen vast snel!

  BeantwoordenVerwijderen