vrijdag 30 november 2012

december daily

Er is veel vraag gekomen of de workshop december daily van scrapdelight ook beschikbaar zou komen zonder dat je de basiskit (met album en paperpad) aanschaft. Natuurlijk willen we tegemoetkomen aan jullie vraag en dus is de december daily workshop van scrapdelight nu ook beschikbaar zonder dat je de basiskit ervoor aanschaft.
 

Bij aanschaf van de "online workshop-online toegang",krijg je toegang tot de FB groep waar alle opdrachten op gepubliceerd worden, je kunt er vragen stellen aan mij (of andere deelnemers aan de workshop), je vind er inspiratie door mijn uitgewerkte voorbeelden en je vind er motivatie om vol te houden omdat we met een hele grote groep de workshop volgen.
De ideale workshop voor de scrapper die zelf al genoeg albums en kerst-scrapspullen heeft maar toch graag mee wil doen aan de workshop voor het maken van een december daily. Hier kun je er alles over lezen en ook de workshop bestellen. Wie gaan er allemaal meedoen?????

Liefs Nicole
1 opmerking:

  1. oh...dat zou ik ter inspiratie best heel erg leuk vinden.. jammer alleen voor 8,50 is het iets teveel voor mij :( succes nicole..!!!

    BeantwoordenVerwijderen