maandag 8 oktober 2012

Project Life 2012: week 40

Het is heerlijk om weer bij te zijn met mijn Project Life album, het heeft me weer in een enorme "scrap-flow"  gebracht en ik heb de afgelopen week weer heel veel gescrapt. Dingen die ik nog niet kan laten zien, omdat het voor ScrapDelight is.

Wat is wel kan laten zien is Project Life en dit is project Life week 40; de week waarin Cas een schoolreisje had (en ik dat als overbezorgde moeder echt héél slecht trok, want de meest vreselijk doemscenario's speelden zich in mijn hoofd af) en ook de week dat we naar het concert van Lionel Richie geweest zijn en dat was één groot feest (en dat is dan weer moeilijk vast te leggen in een album, maar ik weet zeker dat ik iedere keer als ik deze pagina zie, dat gevoel wel weer terug krijg!).

Tot zover dan weer Project Life, tot volgende week (want ik ben echt van plan om het de laatste twaalf weken van het jaar goed bij te houden!).

Liefs Nicole5 opmerkingen:

 1. Ik vind het zo knap dat je de draad weer opgepakt hebt. Je motiveert mij ook enorm op deze manier om de boel bij te werken en af te maken :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Echt super leuk om je pl weer te zien!!! Ik zit er nu (gelukkig) ook weer helemaal in en herken je gevoel van onrust als je niet bij bent!
  Gezellige week afgelopen week zo te zien, gaaf zeg, Lionel Richie!!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Haha, het is net of Lionel bij je op balkon zit!
  Mooi gedaan weer, respect hoor hoe je dit bijhoudt.
  Zullen ze je later zooo dankbaar om zijn!
  xxx, C

  BeantwoordenVerwijderen
 4. whieee..nog 11 weken :-) hahaha
  nee ik weet nog niet waar ik het laat afdrukken, hopelijk tegen die tijd een mooie aanbieding..
  jij hebt die zorgen niet he :-) al helemaal af aan het einde van het jaar!

  BeantwoordenVerwijderen