donderdag 5 januari 2012

Project Life 2011: week 51 en week 52


en dat betekent dat het me gelukt is om een heel jaar lang een deel van ons leven vast te leggen met foto's en tekst. De twee albums die ik nu heb, zijn me dierbaar..... dat heb ik al heel vaak gezegd op mijn blog maar het is ook echt zo. Als ik in gedachten terugdenk aan het jaar 2011 dan overheersen de eerste zes maanden. De maanden waarin ik mijn eigen grenzen heb leren kennen, de maanden waarin mijn vertrouwen in mensen een enorme deuk heeft opgelopen en herinneringen waarvan ik nu nog steeds tranen in mijn ogen kan krijgen.

Het is me duidelijk dat de verwerking van de eerste zes maanden van dit jaar nog in volle gang is en daardoor heb ik het idee dat 2011 overwegend een slecht jaar was.


Als ik echter in mijn PL2011-albums terugblader dan zie ik dat 2011 ook een heel leuk jaar was, dat ik (ondanks de ellende) de eerste zes maanden heel veel tijd met de jongens heb kunnen doorbrengen, dat we heel veel leuke dingen hebben gedaan en meegemaakt en dat we ook heel veel hebben genoten. Er zijn dus ook heel veel mooie herinneringen aan 2011 en daar heb ik er een heleboel van vastgelegd!

Alle mooie en minder mooie herinneringen zitten in deze twee albums en als ik het jaar 2011 nog eens overdenk, bladerend in mijn PL albums, dan kom ik tot de conclusie dat 2011 een goed jaar was.


Daarom zijn de albums me dierbaar......Het heeft me de kans gegeven om op een positieve manier terug te kijken naar ALLE gebeurtenissen in 2011.

Als laatste week 51 en week 52.


Ik heb besloten om nog een jaartje verder te gaan met Project Life; PL2012. Er gebeurt nog zoveel in het leven van de kinderen en dus ook in ons leven en ik geniet ervan om dat allemaal op deze manier vast te leggen, dus waarom zou ik nu stoppen? Ik probeer het gewoon en zie wel waar het eindigt.

Liefs Nicole

15 opmerkingen:

 1. Wat beschrijf je het mooi zeg!!! Ik geloof ook zeker dat je het anders gaat zien als je ook de kleine, normale dingen bijhoud! Fijn dat je doorgaat!!!! Erg leuk, ik geniet van je werk!
  Deze 2 weken zien er ook weer super uit!!!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Mooi geworden, ik ga dit jaar ook starten met peoject life. Bedankt weer voor je inspiratie.
  groetjes Liesbeth

  BeantwoordenVerwijderen
 3. wat super nicole..
  en wat knap dat je het zo lang volgenhouden hebt.
  Je inspireert me enorm om het dit jaar zelf ook te doen

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ben ook hartstikke tros op jou meis....wie doet het je na???
  Wat ontzettend leuk gedaan met de schattige foto's......geweldig dat je met een positief gevoel terug kan blikken op 2011 en nu op naar 2012 en lekker weer doorgaan gaan ....knap hoor.
  Pas een beetje op je pols hè!!!

  Liefs Fia

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Nicole ik vind het in 1 woord geweldig!! Dat je het volgehouden hebt maar ook omdat je hetvzo mooi hebt gedaan met prachtige foto's en journalingkaartjes!!
  En die foto van je zoontje met de poes wat is die prachtig zeg....
  Ik wens je een heel goed en creatief 2012 toe!
  Liefs,
  Arja

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wat gaaf Nicole : een jaar lang in een dezelfde stijl vastgelegd, een prachtig document om in terug te kijken, ook voor jullie zoontjes later !

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Geweldig goed gedaan Nicole en misschien heb je mij wat gemist, maar veel van wat jij schrijft is voor mij ook herkenbaar. Hel knap gemaakt deze albums met foto's en journalings. toppie!
  Groetjes Els en ik wens je een creatief jaar.

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Ik kan me voorstellen dat deze boeken wel heel erg dierbaar zijn. Respect voor je dat je het hebt volgehouden om het het hele jaar zo knap te maken. Sterkte en veel plezier met het volgende jaar.
  Liefs Ageeth

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Super dat je een jaar hebt volgehouden.. En het is inderdaad een super mooi iets waar je jaren later nog naar met veel plezier naar terug zal kijken. En super dat je nog een jaar wilt doen... Zelf heb ik ook besloten om een dit jaar mee te gaan doen, kijken of ik het ook vol kan houden.

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Hij is prachtig geworden....
  Ik kan bijna niet wachten tot ik 52 weken vol heb gekregen,, Vind het nu al leuk om er in te bladeren..

  Succes met je PL voor 2012,
  en hoop dat 2012 een mooier jaar voor je word

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Mooi gezegd en wat een prestatie dat je het hebt volgehouden. Een mooi album over 2011! Veel succes met 2012 ook :-) Komt vast goed.

  BeantwoordenVerwijderen
 12. wat schattige foto van olivier met de poes! en die petjes, haha leuk ook, zeker samen met het verhaal. knap hoor dat je t af hebt en zeker dat je je er volgend jaar weer aan gaat wagen.

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Volgens mij heb je precies gezegd waar ditproject voor bedoeld is, om te genieten van alle gewone en kleine dingen om ons heen, en vooral om dat te waarderen!!
  Ik vind het superknap dat je dit project hebt gemaakt en zelfs aan een volgende gaat beginnen.
  Voor mezelf begin ik nog niet aan zo'n groot project, maar het heeft me wel aan het denken gezet dat ik meer de gewone, kleine dingen moet gaan scrappen!!
  Dat we maar weer een mooie en creatief jaar mogen hebben!!

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Geweldig zo'n jaar vban je leven helemaal gescrapt. Top zeg dat je dat gepresteerd hebt en dat je verder gaat. Ik kan me vwel voorstellen dat dit naar meer smaakt. Wat een waardevolle herinnering..

  Groetjes Chantal

  BeantwoordenVerwijderen
 15. Ik kom hier via Petra haar blog en wat heb je een mooi boek!! Wat een werk he. Ik heb ook al twee jaar volgemaakt, leg de laatste hand nu aan 2011 en 2012 zijn we weer met veel zin begonnen, als je het leuk vind moet je maar eens een kijkje komen nemen op mijn site :-) Succes met je PL2012

  BeantwoordenVerwijderen