zondag 20 november 2011

Project Life 2011 : week 46

Dit is weer een week met veel extra pagina's. Gewoon..... omdat ik lekker op dreef was en ik had veel te laten zien.
Vorige weekend was natuurlijk de intocht van Sinterklaas en samen met opa Ger en oma Ellen zijn we in Leidschendam geweest. Voor Cas en Olivier de eerste intocht en dat was een hele belevenis. 's Middags zijn we nog met z'n allen naar het bos geweest en daar heb ik heel veel hele leuke foto's gemaakt. De leukste foto's van die serie heb ik als extra pagina in mijn PL toegevoegd.
Bovendien hadden Cas en Olivier dit jaar weer een kaartje van Sinterklaas en zijn pieten gekregen en die moest natuurlijk ook in dit album. Tesamen met een tekening die Cas in zijn schoen heeft gedaan voor Amerigo; het paard van Sinterklaas. Tja..... en ik moet natuurlijk wel aan Cas kunnen verantwoorden hoe die tekening in mijn PL-album komt en dus heb ik dat in de journaling erbij geschreven.


Ik wil nog ergens in de laatste weken een interview met Cas in mijn PL verwerken. Ik heb dat bij een aantal PL' ers gezien en vind dat zo'n geweldig leuk idee! Nou is Cas natuurlijk nog maar 4 en het moeten wel vragen zijn die hij begrijpt en waar hij ook echt een antwoord op kan geven.
Ik heb nu 10 vragen; met name vragen als: lievelingseten, - kleur en -speelgoed, vragen over wat hij graag op school doet, wie zijn beste vriend is en wat hij later wil worden als hij groot is, de vraag wat hij het allerliefste doet op een dag als pappa en mamma ook vrij zijn en wat hij het liefst mee naar bed neemt als hij gaat slapen.
Eigenlijk wil ik er nog wel een paar vragen bij. Heb je dus nog een goeie vraag, laat dan even een berichtje achter.

Liefs Nicole

11 opmerkingen:

 1. Wat heb je weer mooie pagina's voor je PL! Enne, wat vragen betreft: misschien nog zijn lievelingsdier, favoriete muziek,leukste tv-programma,leukste boek. Succes ermee :)
  Fijne avond nog,
  Brenda

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een geweldige pagina's weer :-D Dank voor het delen!

  Je zou hem ook kunnen vragen wat hij zou doen als hij de baas zou zijn van... (het journaal, het zwembad, het bos, het werk van papa of mama... )

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ziet er super uit!!!! Leuk om die tekening erbij te doen! Echt lief van Sinterklaas dat hij hem aan jou heeft gegeven!!
  En in Leidschendam? Volgens mij wonen wij echt dicht bij elkaar!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat zijn lievelingsboek is en had hij niet een favoriet filmpje waar hij voor de zoveelste keer naar keek???

  Meid meid wat heb je dit weer schattig gemaakt ik kan helaas niet alles lezen maar echt top weer....en de tekening geweldig!!!

  Liefs Fia

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ik kan echt niet wachten om te beginnen, zit vol plannen..

  Deze pagina's zijn ook weer geweldig...
  En intervieuw is zo leuk om te doen, doe het wel eens op een layout maar ga het zeker ook in mijn PL doen..

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ziet er weer mooi uit. Handig opgelost met de tekening voor de Sint.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Wat goed?
  Was twee jaar geleden ook begonnen met een week boek. Over het wel een wee van ons gezin. Maar ben blijven steken toen mijn vader ziek werd. Het jaar boek (weekboek) Is niet afgekomen. Het zal een triest eind hebben gehad. En het pakt nu ook niet meer om hem als nog af te maken. Als ik die van jou zie heb ik zo iets van, ik ga in Januari geloof ik toch maar weer beginnen.Maar weet nog niet of het een week boek word of een maand boek.
  Die van jou is geweldig.

  Groeten van Linda

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Het is super.. Het lijkt mij ook nog eens heel erg gaaf om op die manier een jaar bij te houden. maa laar ik eerst maar eens beginnen met de december daily

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Nicole , je hebt er een volger bij hoor!
  Ben op je blog terecht gekomen via het SA forum en ben helemaal weg van je manier van scrappen van je project life.
  dit gaat zeker een voorbeeld worden voor volgend jaar.
  dank je wel!
  groetjes Martine

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Wat gaaf weer Nicole. Petje af hoor zoals jij dat volhoudt.
  Misschien een vraag wie hij het liefste vindt, je krijgt soms de meest verrassende antwoord, zoals juf, sinterklaas en noem maar op.
  Wat hij het liefst van Sinterklaas wil hebben.
  Wat hij het leukste vindt om met opa en oma te doen.

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Wat een geweldig project is dat toch, project life. Ik zou het supergraag willen proberen maar scrap (nog) niet. Volgens mij mis ik ook creativiteit. Ik heb dit jaar de Flow-agenda gekocht en volgezet met plak en knipwerk, foto's en wat ik verder wilde onthouden/bewaren. Alleen heb ik ook heel wat weekjes overgeslagen omdat er niks spectaculairs gebeurde.

  In 2009 heb ik een december daily bijgehouden ook leuk maar niet van die kwaliteit die ik op de blogs voorbij zie komen. Ik vind het er dan best leuk uitzien en doe erg mijn best, maar net of mist er altijd wat....

  De grote vraag is dus ook ook: "hoe leer ik zo scrappen, project life bijhouden als jullie"?

  Ben erg jaloers op wat ik allemaal voorbij zie komen.

  Ik lees met heelveel plezier mee en heb je hele blog al doorgespit voor inspiratie, dus ga vooral zo door.

  Groetjes een anonieme lezer, Heidy

  BeantwoordenVerwijderen