zondag 6 november 2011

Project Life 2011 : week 44

Alweer een week voorbij.......
(en meer ga ik er niet over zeggen hoor, want dan vind ik dat ik als een ouwe zeur klink).
Inmiddels is ook die week (week 44 alweer) gescrapt en vastgelegd in mijn Project Life. Nog steeds vind ik het een geweldig project en nog steeds sta ik versteld van mezelf dat ik dit zo goed volhoudt.
Oké.... af en toe was er een (kleine) achterstand, maar die heb ik inmiddels weer weten in te halen. Sinds ik, sinds vorige week, weer helemaal bij ben, heeft mij dat nieuwe motivatie gegeven. Dàt en natuurlijk het feit dat 2011 nu nog maar 8 weken duurt...... Nu wil ik het volhouden ook! Want wat vind ik dit een bijzondere herinnering aan 2011! Ik geniet er nu al van als ik mijn eerste boek in kijk en zie hoe het jaar gestart is, wat we in de eerste helft van 2011 allemaal hebben gedaan en hebben meegemaakt.
Nog acht weken en dan is het jaar voorbij, dan moet ik misschien toch wel een heel klein beetje afkicken van een jaar lang flink doorscrappen (want ik heb natuurlijk niet alleen aan dit project life gewerkt). Dan ineens heb ik weer alle tijd voor alle andere herinneringen die ik ook nog zo graag wil vastleggen.

Maar nu eerst week 44:

Een week waarin Cas zijn allerleerste voetbaltraining heeft gehad, een week waarin bij ons thuis zwarte piet al langs is geweest (samen met Bob de Bouwer, wat een combinatie hè?) en de week waarin ik een nieuwe app op mijn Iphone heb geïnstalleerd waar ik echt zò blij mee ben!

Liefs Nicole

8 opmerkingen:

 1. Super dat PL ...!!!
  heb even rond gekeken op je blog en ben heel enthousiast geworden. Misschien dat ik volgend jaar wel een poging ga wagen.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ziet er weer super uit!! Klinkt als een heerlijke week! En het lijkt me idd geweldig om terug te kijken, ik vind het nu al leuk met 6 weken! haha

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Nou, dat wordt een superalbum!!Ik had laatst een mini gemaakt met wat hoogtepunten van dit jaar en toen dacht ik weer aan jou &je PL. Misschien ga ik het volgend jaar proberen.Lijkt me toch wel erg gaaf om zo'n jaaroverzicht te hebben.
  Groetjes &succes met de laatste 8 weken scrappen,
  Brenda

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat zul jij en mooi dik album vol herinneringen aan 2011 hebben :-)

  En lees ik tussen de regels door dat je volgend jaar geen PL gaat doen?

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Je album is prachtig en zal een heel bijzonder naslagwerk zijn. Met twee van zulke boefjes maak je natuurlijk ook genoeg mee. ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Geweldig mooi album wordt het toch Nicole. Bewonderenswaardig is je doorzettingsvermogen maar het resultaat is er naar!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. via de blog van Miranda ben ik hier terecht gekomen ... en blij toe :)

  Heb PL al meerdere malen voorbij zien komen en vind het een heel gaaf project. Alleen bang dat het zo'n gedoe zou zijn. Door jouw blog zie ik hoe het ook kan en ik ben helemaal enthousiast geworden!!!

  Per 1-1-2012 ga ik ook aan PL beginnen!!
  Heb ik mooi nog even tijd om wat dingen voor te bereiden en te bestellen.

  Vind zoals jij de journaling gedaan heb met die Ali overlays echt super! ga zo ook het een en ander bestellen heb alleen geen photoshop ofzo ... eens kijken hoe ik dat aan ga pakken.

  Thanx voor je inspiratie!!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. What a great album, Nicole! I love all the details you added!

  BeantwoordenVerwijderen